Χανιά: Συνελήφθη 27χρονος για τη δολοφονία 53χρονου - Τον σκότωσε και έκαψε τη σορό του
Εξιχνιάστηκε η υπόθεση δολοφονίας ενός 53χρονου, ο οποίος είχε βρεθεί απανθρακωμένος κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε χώρο σε εγκαταλελειμμένης κατοικίας στην οδό Κύπρου, στα Χανιά.
Για την υπόθεση συνελήφθη 27χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και εμπρησμό, καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο αλλοδαπός τραυμάτισε θανάσιμα τον 53χρονο κατά τη διάρκεια μεταξύ τους διένεξης και στη συνέχεια προκάλεσε την πυρκαγιά στην εγκαταλελειμμένη οικία, στις 4 Μαΐου.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε το μεσημέρι στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.
Οι ταινίες της εβδομάδας: Από τη «Νύφη» της Τζίλενχαλ σε βραβευμένο σινεμά και anime φαντασίας
07:36
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι μια πρώτη πτήση τσάρτερ αναχώρησε από την Μέση Ανατολή
07:36
Τράπεζα Κύπρου: Payout ratio έως 100% και επιλεκτικές εξαγορές στην τριετία
07:33
Ο πρωθυπουργός Κάρνι δεν αποκλείει συμμετοχή του στρατού του Καναδά στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή
07:25