ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Την Τρίτη η απολογία του 27χρονου που φέρεται να δολοφόνησε 53χρονο άστεγο

Χανιά: Την Τρίτη η απολογία του 27χρονου που φέρεται να δολοφόνησε 53χρονο άστεγο
Ο 27χρονος συλληφθείς αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονία από δόλο και του εμπρησμού ΙΝΤΙΜΕ (Φωτογραφία αρχείου)

Προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Τρίτη πήρε ο 27χρονος συλληφθείς που φέρεται να δολοφόνησε τον 53χρονο άστεγο στα Χανιά.

Σε βάρος του 27χρονου, αλλοδαπής καταγωγής, έχει σχηματιστεί δικογραφία δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και εμπρησμό, καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 27χρονος οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα και στη συνέχεια βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία.

Υπενθυμίζεται ότι ο 53χρονος εντοπίστηκε απανθρακωμένος κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε χώρο εγκαταλελειμμένης κατοικίας στην οδό Κύπρου, τις πρωινές ώρες της Τετάρτης.

Από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας προέκυψαν στοιχεία εγκληματικής ενέργειας, τα οποία επιβεβαίωσε η νεκροψία νεκροτομή στη σορό του 53χρονου. Το πτώμα έφερε κακώσεις στο κεφάλι και στο λαιμό, ενώ το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων διαπίστωσε, ότι η πυρκαγιά στο παράπηγμα προκλήθηκε σκοπίμως, από ανθρωπογενή παράγοντα, με χρήση εύφλεκτων υλικών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ