ΕΛΛΑΔΑ

Μονεμβασιά: Οδηγός αγροτικού παρέσυρε και σκότωσε δύο άτομα - Εξετάζεται η εγκληματική ενέργεια

Μονεμβασιά: Οδηγός αγροτικού παρέσυρε και σκότωσε δύο άτομα - Εξετάζεται η εγκληματική ενέργεια
Για να καταφέρουν να σταματήσουν τον οδηγό οι αρχές, τοποθέτησαν περιπολικό στη μέση του δρόμου καθώς και ακόμη ένα όχημα, τα οποία και εμβόλισε INTIME (Φωτογραφία αρχείου)

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Λακωνία μετά το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή δύο ανδρώ, ηλικίας 77 ετών, που επέβαιναν σε μηχανή χαμηλού κυβισμού και παρασύρθηκαν από αγροτικό, με αυτόπτες μάρτυρες και τον αντιδήμαρχο της Μονεμβασιάς να αποδίδουν το δυστύχημα σε εγκληματική ενέργεια.

Η σφοδρή σύγκρουση σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στον δρόμο Τάραψας – Μονεμβασιάς. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 52χρονος οδηγός του αγροτικού φορτηγού εμβόλισε σε κατάσταση αμόκ με το όχημά του το μηχανάκι με τους δύο ηλικιωμένους επιβαίνοντες, παρέσυρε τον έναν για 200 μέτρα και μετά επέστρεψε στο σημείο της πρώτης πρόσκουσης, παρασύροντας και τον δεύτερο αναβάτη για 150 μέτρα προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Ο ένας 77χρονος, συνεπιβάτης στη μοτοσικλέτα, σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ ο οδηγός, επίσης 77 ετών, τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μολάων, όπου και κατέληξε.

Ο 52χρονος φέρεται να κατέφυγε στο παρκινγκ εστιατορίου από όπου και τον έδιωξαν όταν είδαν το όχημά του γεμάτο με αίματα. Για να καταφέρουν να τον σταματήσουν οι αρχές, τοποθέτησαν περιπολικό στη μέση του δρόμου καθώς και ακόμη ένα όχημα, τα οποία και εμβόλισε, πριν καταφέρουν και τον συλλάβουν.

«Ήταν σε κατάσταση αμόκ και πήγαινε με μεγάλη ταχύτητα και σπινιάροντας», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Μονεμβασιάς στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, κάνοντας λόγο για λίμνη αίματος στο οδόστρωμα. Κατά τον ίδιο, το πιο πιθανό ήταν πως οδηγός και θύματα γνωρίζονταν, καθώς είναι όλοι κάτοικοι της Μονεμβασιάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ