ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Δύο ετών κοριτσάκι το έσκασε μεσάνυχτα από το σπίτι και περιφερόταν στους δρόμους

Κρήτη: Δύο ετών κοριτσάκι το έσκασε μεσάνυχτα από το σπίτι και περιφερόταν στους δρόμους
Το κοριτσάκι το βρήκαν περίοικοι και το μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής ΑΠΕ/ΜΠΕ

Τύχη βουνό είχε μία οικογένεια από το Σαραντάρι της Κρήτης όταν το κοριτσάκι τους μόλις 2 ετών το έσκασε από το σπίτι τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου και περιφερόταν μόνη της στο δρόμο.

Οι γονείς της, την έβαλαν για ύπνο από νωρίς. Ωστόσο εκείνη ξύπνησε και πήγε κατευθείαν στην πόρτα του σπιτιού η οποία δεν ήταν κλειδωμένη. Άνοιξε την πόρτα και βγήκε έξω στο δρόμο χωρίς να γίνει αντιληπτή από τους γονείς της, οι οποίοι νόμιζαν πως το κοριτσάκι τους κοιμάται.

Όταν αντιλήφθηκαν την απουσία της άρχισαν να φωνάζουν τη μικρή αλλά μάταια. Βγήκαν στους δρόμους πανικόβλητοι, αναζητώντας την ενώ κάλεσαν άμεσα την αστυνομία.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, για καλή τους τύχη το παιδάκι το εντόπισαν περίοικοι και το πήγαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής αφού δεν γνώριζαν την οικογένειά της.

Πέρα από τους κινδύνους που εγκυμονεί το γεγονός ότι ένα τόσο μικρό παιδί περιφερόταν μόνο τους στους δρόμους, η περιοχή στη Χερσόνησο αν και είναι ειδυλλιακή, έχει απότομα βράχια που οδηγούν σε ερημικές παραλίες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ