ΕΛΛΑΔΑ

Κυκλοφοριακό χάος στην Αθήνα - Σχεδόν ακινητοποιημένα τα οχήματα

Κυκλοφοριακό χάος στην Αθήνα - Σχεδόν ακινητοποιημένα τα οχήματα
Αυξημένη η κίνηση σε όλους τους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής Intime

Ιδιαίτερα δύσκολη είναι η Τρίτη για το οδικό δίκτυο, καθώς η κίνηση σε πολλές κεντρικές αρτηρίες της Αττικής είναι αυξημένη με αποτέλεσμα την σημαντική καθυστέρηση των οχημάτων και την ταλαιπωρία των οδηγών. 

Πιο αναλυτικά, αυξημένη κίνηση παρατηρείται στην παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος, από το ύψος του Ελληνικού όπου τα οχήματα είναι σχεδόν ακινητοποιημένα μέχρι και το φαληρικό δέλτα.

Σημαντικές καθυστερήσεις παρατηρούνται και σχεδόν σε όλο το μήκος του Κηφισού μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια που οι οδηγοί θα χρειστούν πάνω από μια ώρα για να κάνουν τη διαδρομή.

Η κατάσταση είναι η ίδια και στη λεωφόρο Συγγρού, τον Φάρο Ψυχικού, την Αλεξάνδρας και σε όλες τις κεντρικές οδικές αρτηρίες.

Δείτε εδώ την κίνηση στους δρόμους της Θεσσαλονίκης

Σημειώνεται πως σε μεγάλο η κίνηση οφείλεται στις Στάσεις εργασίας που πραματοποιούν, σήμερα οι εργαζόμενοι σε μετρό, τραμ και ΗΣΑΠ.

Συγκεκριμένα, τα ΜΜΜ θα παραμείνουν ακινητοποιημένα εργασίας από τις 9 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης καθώς τα Σωματεία Εργαζομένων στα μέσα σταθερής τροχιάς ανακοίνωσαν ότι θα συμμετέχουν στη στάση εργασίας που κήρυξε, για σήμερα το Εργατικό Κέντρο της Αθήνας.

Επίσης καλούν όλους τους εργαζόμενους στην προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ενάντια στον νόμο Χατζηδάκη, που θα γίνει στις 9:30 το πρωί, στο Συμβούλιο της Επικρατείας (Πανεπιστημίου 47- 49), δηλώνοντας πως «οι εργαζόμενοι δεν είναι διατεθειμένοι να δεχτούν την εφαρμογή αυτών των αντισυνταγματικών, αντιδημοκρατικών διατάξεων και ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι ν' ακυρωθεί ο αντεργατικός νόμος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ