ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός - Αρναούτογλου: Στο «κόκκινο» ο υδράργυρος - Πού θα δείξει 30 βαθμούς Κελσίου

Καιρός - Αρναούτογλου: Στο «κόκκινο» ο υδράργυρος - Πού θα δείξει 30 βαθμούς Κελσίου
Ανεβαίνει η θερμοκρασία από την Τετάρτη και το Σαββατοκύριακο αναμένεται να αγγίξει τους 30 βαθμούς Κελσίου σε ορισμένες περιοχές INTIME / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Την ανιούσα θα αρχίσει να παίρνει ο υδράργυρος από την Τετάρτη 11 Μαίου σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού από τον γνωστό μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου.

Σύμφωνα με τον κ. Αρναούτογλου, η θερμοκρασία την Τετάρτη, όπως και την Πέμπτη θα αγγίξει τους 27 βαθμούς σε αρκετές περιοχές, όπως στην Αττική.

Νέα άνοδος αναμένεται το Σαββατοκύριακο με τον υδράργυρο σύμφωνα με την πρόγωση του κ. Αρναούτογλου, θα αγγίξει τους 30 βαθμούς Κελσίου σε Αττική, Βόλο και Θεσσαλονίκη. Ωστόσο μαζί με τις υψηλές θερμοκρασίες, αναμένονται μπόρες και καταιγίδες σε όλη την Μακεδονία την Θράκη και ιδιαίτερα στη Θεσσαλονίκη. Στην υπόλοιπη Ελλάδα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια.

Αναλυτικά η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου για τις επόμενες μέρες:

Ο καιρός την Τετάρτη

Σύμφωνα με το Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου, την Τετάρτη 11 Μαΐου αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις που το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στα δυτικά και νότια θα είναι σχετικά αυξημένες. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Επίσης, η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε μικρή άνοδο, καθώς θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 7 έως 22 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 9 έως 25, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 27, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 24, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 11 έως 26, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα από 13 έως 22 και στη Κρήτη από 8 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ