ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Μία προσαγωγή μετά από φραστική επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα

Θεσσαλονίκη: Μία προσαγωγή μετά από φραστική επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα
Περιοδεία στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας INTIME / ΧΗΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Στην προσαγωγή μίας γυναίκας προχώρησαν το μεσημέρι της Τετάρτης οι Αρχές στη Θεσσαλονίκη, η οποία επιτέθηκε φραστικά, στον Αλέξη Τσίπρα, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην περιοχή της Πολίχνης.

Συγκεκριμένα, κατά το τέλος της περιοδείας του στην αγορά της περιοχής, μία γυναίκα άρχισε να του επιτίθεται φραστικά, φωνάζοντας δυνατά και λέγοντας «προδότη, η Μακεδονία είναι Ελληνική».

Τη στιγμή εκείνη επικράτησε αναστάτωση με το προσωπικό της φρουράς του κ. Τσίπρα, να πιάνει και να απομακρύνει αμέσως από το σημείο τη γυναίκα.

Η γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, προσήχθη από την ΕΛ.ΑΣ.

Τσίπρας από Πολίχνη: «Η ζωή των πολιτών με Μητσοτάκη θυμίζει Survivor, όποιος επιβιώσει»

«Η ζωή των πολιτών με Μητσοτάκη θυμίζει Survivor, όποιος επιβιώσει κι όποιος αντέξει», ανάφερε χαρακτηριστικώς ο Αλέξης Τσίπρας κατά την περιοδεία του στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης την Τετάρτη.

Παραλλήλως, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάλεσε εκ νέου τους πολίτες, είτε είναι μέλη είτε όχι, να πάνε στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία για την «πολιτική αλλαγή».

Κατά την περιοδεία του ο πρώην πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να συζητήσει με εμπόρους και καταναλωτές για τα οικονομικά αδιέξοδα που αντιμετωπίζουν από την εκρηκτική ακρίβεια και τους λογαριασμούς ρεύματος, τη διαρκώς διογκούμενη ακρίβεια, τη μείωση του εισοδήματος και της κίνησης στην αγορά, καθώς και τα «καθυστερημένα κι ανεπαρκή» μέτρα που ανακοίνωσε «υπό την πίεση της ραγδαίας φθοράς της κυβέρνησης» ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ