Παράνομη η 24ωρη απεργία των εργαζομένων του ΟΑΣΘ στις 12 Μαΐου
Ανανεώθηκε:
Παράνομη κρίθηκε η 24ωρη απεργία που προκήρυξαν για αύριο Πέμπτη (12/5) οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με ανακοίνωση του οργανισμού.
Στο πλαίσιο αυτό, ο ΟΑΣΘ καλεί τους εργαζομένους του οργανισμού να απέχουν από την πραγματοποίηση της απεργίας και έτσι τα λεωφορεία αστικής συγκοινωνίας να κυκλοφορήσουν κανονικά. Η διοίκηση του οργανισμού, με την ανακοίνωσή της ζητά από τους εργαζομένους του ΟΑΣΘ να επιδείξουν αίσθημα ευθύνης και να αποφευχθεί η ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό.
Υπενθυμίζεται ότι οι βασικές διεκδικήσεις που οδήγησαν τους εργαζομένους του ΟΑΣΘ στην προκήρυξη της αυριανής 24ωρης απεργίας είναι η υπογραφή της νέας επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, το περιεχόμενο της οποίας έχει ήδη συμφωνηθεί από τον Δεκέμβριο του 2021 και η επαναφορά των δύο επιδομάτων θέσης ευθύνης και ανθυγιεινού.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Νέα απεργία του ΟΑΣΘ στις 12 Μαΐου
Ναυάγιο στην Ινδονησία: Μάχη με τον χρόνο 129 αγνοούμενους μετά την ανατροπή φέρι μποτ
07:28
Η Σελήνη μπορεί να σχηματίστηκε μέσα σε μόλις πέντε ώρες, σύμφωνα με νέες προσομοιώσεις
07:20
«Αντεπίθεση» Μητσοτάκη την Τετάρτη από τη Βουλή - «Αξιοπιστία vs βροχή δισεκατομμυρίων»
07:07
Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας - Πού θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες
07:00