ΕΛΛΑΔΑ

Φλώρινα: Ο ιατροδικαστής επιβεβαιώνει τον βιασμό 12χρονης - Είχε καταγγείλει τον πατέρα της

Φλώρινα: Ο ιατροδικαστής επιβεβαιώνει τον βιασμό 12χρονης - Είχε καταγγείλει τον πατέρα της
H ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη η ανήλικη στη Φλώρινα Pixabay (Φωτογραφία αρχείου)

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 12χρονης από τον ίδιο της τον πατέρα, που αποκαλύφθηκε στο Αμύνταιο της Φλώρινας, καθώς τώρα έρχεται να την επιβεβαιώσει και ο ιατροδικαστής.

Συγκεκριμένα, η ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη σύμφωνα με την ΕΡΤ, επιβεβαίωσε τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη η ανήλικη, η οποία είχε καταγγείλει τον πατέρα της.

Όπως αναφέρουν οι αρμόδιες υπηρεσίες, ο πατέρας βρίσκεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο της Φλώρινας και αναμένονται τα αποτελέσματα από εξετάσεις DNA στην 12χρονη μαθήτρια, προκειμένου εφόσον επιβεβαιωθεί η καταγγελία να ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες.

Η 12χρονη, η οποία παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο, απομακρύνθηκε από το οικογενειακό περιβάλλον και φιλοξενείται σε δομή πρόνοιας.

Έρευνες μετά την καταγγελία για βιασμό της 12χρονης

Το 12χρονο κορίτσι κατήγγειλε βιασμό από τον πατέρα της, έχοντας σοκάρει το Αμύνταιο.

Αφορμή για την αποκάλυψη της υπόθεσης, στάθηκε η αλλαγή στη συμπεριφορά της ανήλικης, την οποία παρατήρησαν εκπαιδευτικοί σχολείου.

Οι δάσκαλοι του παιδιού παρατήρησαν, πως είχε αλλάξει η συμπεριφορά της και τότε τους αποκάλυψε τον βιασμό από τον ίδιο της τον πατέρα.

Μετά την καταγγελία υπήρξε άμεση κινητοποίηση, με τους δασκάλους να ενημερώνουν την αστυνομία σχετικά και ξεκίνησαν έρευνες.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο πατέρας της 12χρονης αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του, όταν έγινε γνωστό το περιστατικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ