Κυκλώματα εκβιαστών της νύχτας: Τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό σε καφετέρια στο Περιστέρι
Σε κυκλώματα εκβιαστών της νύχτας αποδίδουν οι Αρχές την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού τα ξημερώματα σε καφετέρια στο Περιστέρι.
Οι δράστες τοποθέτησαν το μηχανισμό που αποτελείτο από γκαζάκια στην είσοδο της καφετέριας και τον πυροδότησαν.
Αμέσως μετά, κατάφεραν να εξαφανιστούν.
Οι Αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για κυκλώματα εκβιαστών που έβαλαν στο «στόχαστρό» τους τον συγκεκριμένο ιδιοκτήτη καφετέριας στην περιοχή του Περιστερίου.
Το τελευταίο διάστημα έχει κάνει και πάλι δυναμικά την εμφάνισή του το φαινόμενο καταστήματα να γίνονται στόχος εκβιαστών, τοποθετώντας εμπρηστικούς μηχανισμούς ή χρησιμοποιώντας ακόμη και χειροβομβίδες.
Υψηλόβαθμοι αξιωματικοί στην Κατεχάκη «βλέπουν» ολική επαναφορά του οργανωμένου εγκλήματος, είτε πρόκειται για χαμηλού ρίσκου με εκβιασμούς καταστηματαρχών είτε υψηλού ρίσκου ενέργειες όπως είναι τα ξεκαθαρίσματα μεταξύ των κεφαλών των συμμοριών που φτάνουν μέχρι και τις δολοφονίες.
Πάνω από 1200 νεκροί στο Ιράν από την έναρξη του πολέμου - Ο τραγικός απολογισμός σε Ισραήλ, Λίβανο και χώρες του Κόλπου
07:37
Στήριξη σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις ζητά η Αθήνα στη Σύνοδο Κορυφής
07:33
Έκκληση Μακρόν για αναστολή των πληγμάτων εναντίον «πολιτικών υποδομών» στην Μέση Ανατολή
07:25
Το Ιράν χτύπησε ξανά τη μονάδα LNG του Κατάρ - Ο Τραμπ προειδοποιεί με «ανατίναξη» του «South Pars» - Νέες πυραυλικές επιθέσεις στο Ισραήλ
07:21