Παλαιό Φάληρο: Μαχαιρωμένη η 78χρονη γυναίκα - Συνελήφθη και ανακρίνεται ο γιος της
Ανανεώθηκε:
Μαχαιρωμένη ήταν, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η 78χρονη γυναίκα που ανασύρθηκε νεκρή κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο.
Ο 48χρονος γιος της γυναίκας, που βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμα και απεγκλωβίστηκε τραυματισμένος από την Πυροσβεστική, έχει ήδη συλληφθεί και ανακρίνεται.
Κατά πληροφορίες, ο άνδρας αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και αναμένεται να ζητηθεί ψυχιατρική εξέταση.
Οι Αρχές εξετάσουν το ενδεχόμενο ο 48χρονος να τραυμάτισε θανάσιμα τη μητέρα του και στη συνέχεια να έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα.
Νωρίτερα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία γνωστοποίησε πως κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης σε διαμερίσμα 1ου ορόφου επί της οδού Σολωμού ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της μία γυναίκα.
Στο σημείο επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 3 οχήματα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Παλαιό Φάληρο: Νεκρή γυναίκα μετά από πυρκαγιά – Προσήχθη και ανακρίνεται ο γιος της
Παλαιό Φάληρο: Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε γυναίκα από διαμέρισμα έπειτα από πυρκαγιά
Το ΥΓΕΙΑ φέρνει πρώτο στην Ελλάδα τον πρωτοποριακό αξονικό τομογράφο NAEOTOM Alpha.Pro με τεχνολογία καταμέτρησης φωτονίων
11:53
Πορτοκαλί συναγερμός για την κακοκαιρία Erminio σήμερα - Μέχρι αύριο σφοδρές καταιγίδες και αφρικανική σκόνη - Επικαιροποιήθηκε το εκτακτο δελτίο
11:49
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Τροχαίας στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας Erminio
11:48
Βαρτζόπουλος: Θα πρέπει να ζητήσουμε όλοι την άρση της ασυλίας μας
11:38