Ρόδος: Περισσότερους από 20 μετανάστες εντόπισε το λιμενικό
Ανανεώθηκε:
Τουλάχιστον 20 μετανάστες που επέβαιναν σε μία φουσκωτή λέμβο, εντόπισε το Λιμενικό Σώμα ανατολικά της Ρόδου το Σάββατο (14/5).
Οι άνδρες του Λιμενικού αφού εντόπισαν τη λέμβο, περισυνέλεξαν τους μετανάστες με πλωτά του λιμενικού και ιδιωτικά σκάφη, στη θαλάσσια περιοχή Κολύμπια.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι πέντε από τους μετανάστες είχαν ήδη πέσει στη θάλασσα, ενώ οι υπόλοιποι 15 ήταν στη φουσκωτή λέμβο.
Πρόκειται για ένα ανήλικο κορίτσι, μία γυναίκα και 18 άνδρες, στην πλειοψηφία τους όλοι, υπήκοοι Συρίας.
Οι μετανάστες μεταφέρθηκαν με τα πλωτά του λιμενικού στο λιμάνι της Ρόδου και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι καλά στην υγεία τους.
ΧΡΗΜΑ
Εβδομάδα πληρωμών: Ποια επιδόματα θα καταβληθούν έως 27 Μαρτίου
01:00
ΚΟΣΜΟΣ
ΕΝΤΟΝΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Πύραυλοι από το έδαφος ως το... Διάστημα - Η απάντηση του Ιράν στο τελεσίγραφο Τραμπ, που απειλεί με «ολική καταστροφή»
23:59
ΣΠΟΡ
Super League: Φινάλε με γκέλα για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ - Η ΑΕΚ μπαίνει από την κορυφή στα πλέι οφ
23:50
ΚΟΣΜΟΣ
Δημοτικές εκλογές στη Γαλλία: Νικητή τον σοσιαλιστή Γκρεγκουάρ στο Παρίσι δείχνουν τα exit poll
23:49
ΚΟΣΜΟΣ