ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο της αστυνομικής επιχείρησης κατά εγκληματικότητας στο κέντρο της Αθήνας

Βίντεο της αστυνομικής επιχείρησης κατά εγκληματικότητας στο κέντρο της Αθήνας
Στην επιχείρηση συμμετείχαν 147 αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες με στόχο την πάταξη των παράνομων δραστηριοτήτων στο κέντρο της πόλης ΕΛΑΣ

Βίντεο από την ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση κατά της εγκληματικότητας στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου, έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, στην επιχείρηση συμμετείχαν 147 αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες (Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών / Υποδιεύθυνση Περιπολιών, Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής / Ο.Π.Κ.Ε., ΔΡΑΣΗ, Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής, Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, Υπηρεσία Εναέριων Μέσων Σωμάτων Ασφαλείας) με στόχο την πάταξη των παράνομων δραστηριοτήτων στο κέντρο της πόλης.

Πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 442 άτομα και, μεταξύ άλλων, προέκυψαν 129 προσαγωγές αλλοδαπών, που στερούνταν τα απαραίτητα έγγραφα, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ. της Αμυγδαλέζας.

«Εντείνουμε τις ειδικές αστυνομικές επιχειρήσεις με τη συμμετοχή όλων των Μονάδων της Ελληνικής Αστυνομίας, τόσο στο κέντρο, όσο και στις γειτονιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Στόχος μας η αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, του παραεμπορίου και ασφαλώς, των ναρκωτικών. Αυτός είναι ο δρόμος για να ενισχύεται σταθερά το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών», δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη με αφορμή την εν λόγω επιχείρηση.

Οι αστυνομικές επιχειρήσεις θα συνεχιστούν, στο πλαίσιο του ειδικού επιχειρησιακού σχεδιασμού, σε διάφορες περιοχές της Αττικής και της Θεσσαλονίκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ