Κλειστά τα πρατήρια καυσίμων την Κυριακή 8 Μαΐου
Κλειστά θα είναι την Κυριακή (8 Μαΐου) όλα τα πρατήρια καυσίμων, τα οποία θα συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις που αποφασίστηκαν από την ΓΣΕΒΕΕ και ΕΣΕΕ. Ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.
Αυτό αποφασίστηκε στην έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (Π.Ο.Π.Ε.Κ) που πραγματοποιήθηκε σήμερα.
"Πρέπει η Κυβέρνηση αλλά και οι δανειστές να αντιληφθούν ότι εκπροσωπούμε έναν κλάδο εξαντλημένο, υπό πολυετή οικονομική επίθεση, ανίκανο να δεχτεί υπέρμετρη «ασφαλιστική φορολογία» και έναν κόσμο αγανακτισμένο, ο οποίος, κάθε φορά που καταφέρνει να επιβιώνει στο τέλος κάθε μήνα, αντί για συνειδητή επιβράβευση δέχεται κατά ριπάς νέα απρόβλεπτα πυρά και προβλήματα τύπου «λερναίας ύδρας» που κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την καθημερινότητά του και δραματικά αγωνιώδη την προσπάθειά του να κρατήσει το μαγαζί του και την επιχείρησή του σε λειτουργία", αναφέρει η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.
Η Γενική Συνέλευση της Π.Ο.Π.Ε.Κ θα αποφασίσει την Κυριακή (8 Μαΐου) για την περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.
SPONSORED
Ισπανία: Θετικός στον χανταϊό επιβάτης του κρουαζιερόπλοιου που βρισκόταν σε καραντίνα
21:43
Στην Αλβανία ο Δένδιας: Συνάντηση με Ράμα - Στο επίκεντρο η εμβάθυνση αμυντικών σχέσεων
21:34
Reuters: Ανίσχυρος ο Νετανιάχου μπροστά στις αποφάσεις Τραμπ για τη συμφωνία με το Ιράν
21:25
Ζάκυνθος: Ασφαλής ο 22χρονος τουρίστας που εγκλωβίστηκε σε απόκρημνο σημείο στο Ναυάγιο
21:17