Oι κινητοποιήσεις του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας
ΠΑΜΕ και αγρότες θα καταλάβουν Σύνταγμα και Ομόνοια κλιμακώνοντας τις αντιδράσεις τους για φορολογικό και ασφαλιστικό.
Η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων καλεί τους αγρότες στις έξι το απόγευμα στην Ομόνοια αναφέροντας χαρακτηριστικά «συστήνουμε το δικό μας “αγροτικό μετερίζι” μέσα στο παλλαϊκό συλλαλητήριο, με τα δικά μας πανό, τις σημαίες, τα αιτήματα και τα συνθήματα του αγώνα μας».
Την ίδια ώρα το ΠΑΜΕ προγραμματίζει συγκέντρωση στο Σύνταγμα, τονίζοντας πως «έφτασε η ώρα της μάχης» και καλεί όλους στο δρόμο «για να μην περάσει ο νόμος-λαιμητόμος για το ασφαλιστικό, το νέο φορολογικό». Το ΠΑΜΕ ζητάει από τους εργαζόμενους να νεκρώσουν τα πάντα και να σταματήσει η παραγωγή παντού. Επίσης, συγκέντρωση έχει προγραμματίσει και για την Κυριακή στις 10.30 το πρωί στο Σύνταγμα.
Συγκέντρωση έχει προαναγγείλει επίσης στο Σύνταγμα την Κυριακή και η ΑΔΕΔΥ, στις έξι το απόγευμα, όταν θα βρίσκεται σε εξέλιξη η συνεδρίαση της Ολομέλειας για ψήφιση του νομοσχεδίου.
Διαβάστε ακόμα:
Στη Βαρβάκειο για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής: Πόσο θα πληρώσουμε για καλαμάρι, χταπόδι, γαρίδες - Στα 80 ευρώ για 4 άτομα το μενού φέτος
10:48
Ακατάλληλο το νερό σε περιοχές του Έβρου εξαιτίας των πλημμυρών - Μάχη για να σωθούν οι οικισμοί (Vid)
10:36
Τα καρτέλ ναρκωτικών και ο Dexter: Όλα όσα φεύγουν από το ελληνικό Netflix τον Μάρτιο
10:25
Γιατί η Ισλανδία επισπεύδει την ψηφοφορία για την ένταξή της στην ΕΕ: «Κλειδώνει» το χρονοδιάγραμμα μες στις επόμενες εβδομάδες
10:14