ΕΛΛΑΔΑ

Εκτός λειτουργίας προσωρινά οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ

Εκτός λειτουργίας προσωρινά οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ
Οι υπηρεσίες θα παραμείνουν εκτός λειτουργίας από την Πέμπτη 19-5-2022 και ώρα 15:00 έως την Δευτέρα 23-5-2022 και ώρα 7:00 Intime

Εκτός λειτουργίας θα παραμείνουν οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΕΦΚΑ, από σήμερα, Πέμπτη έως και τη Δευτέρα, λόγω της ενσωμάτωσης εφαρμογών και δεδομένων στο «Κυβερνητικό Νέφος» (G-Cloud).

Συγκεκριμένα, η διοίκηση του e-ΕΦΚΑ με ανακοίνωσή της ενημέρωσε ότι από την Πέμπτη 19-5-2022 και ώρα 15:00 έως την Δευτέρα 23-5-2022 και ώρα 7:00 οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Φορέα θα είναι προσωρινά μη διαθέσιμες προκειμένου να διεξαχθούν εργασίες μετάπτωσης εφαρμογών και δεδομένων στις υποδομές του Κυβερνητικού Νέφους (G-Cloud) της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης.

Με τον τρόπο αυτό αντικαθίστανται υφιστάμενες παλαιές υποδομές με σύγχρονες αυξάνοντας παράλληλα τη διαθεσιμότητα, την ταχύτητα και την ποιότητα των παρεχόμενων ηλεκτρονικών υπηρεσιών.

Η ανωτέρω διαδικασία θα επηρεάσει:

τον προγραμματισμό ηλεκτρονικών ραντεβού για την Παρασκευή 20.5.2022. την ενημέρωση από το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πολιτών 1555 καθώς δεν θα είναι δυνατή η άντληση των ασφαλιστικών στοιχείων.Αρκετές υπηρεσίες του δημοσίου τομέα που αντλούν στοιχεία από τα συστήματα του e-ΕΦΚΑ (ενδεικτικά ΟΠΕΚΑ, ΔΥΠΑ, ΕΡΓΑΝΗ, ΤΕΚΑ, ΚΕΠ, υπηρεσίες που παρέχονται μέσω του Gov.gr κα).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ