ΕΛΛΑΔΑ

Τι λένε οι ιδιοκτήτες των ροτβάιλερ για την τραγωδία της Κοζάνης

Τι λένε οι ιδιοκτήτες των ροτβάιλερ για την τραγωδία της Κοζάνης
Prlogos.gr

Συντετριμμένοι δηλώνουν οι ιδιοκτήτες των ροτβάιλερ που μίλησαν σε τοπική εφημερίδα της Κοζάνης για το τραγικό περιστατικό που οδήγησε στο θάνατο του πεντάχρονου αγοριού. 

"Τα έχουμε σαν τα παιδιά μας", είπε η σύζυγος του ιδιοκτήτη στον "Πρωινό Λόγο" για τα σκυλιά. "Από το 1999 ζούμε μαζί τους. Είχα να διαλέξω ανάμεσα σε ροτβάιλερ, μασίφ ναπολιτάνο και καυκασιανό. Επέλεξα τα ροτβάιλερ", ανέφερε ο ιδιοκτήτης τους.

Τι ισχυρίζονται οι ιδιοκτήτες για το τραγικό συμβάν

"Το παιδί με τη μητέρα του ερχόταν συχνά στο σπίτι. Είχε έρθει και το Μεγάλο Σάββατο. Χριστούγεννα, γιορτές και καλοκαίρι τα τελευταία τρία χρόνια ήταν στο σπίτι", ανέφερε ο ιδιοκτήτης των ροτβάιλερ. "Την Κυριακή είχε έρθει από νωρίς με τον κοινό μας φίλο για τη γιορτή του Πάσχα"

"Την ώρα του συμβάντος ο άντρας μου και ο κοινός φίλος ήταν στην ψησταριά", συνέχισε η σύζυγος του ιδιοκτήτη. "Εγώ και η φίλη της μητέρας του παιδιού μέσα στο σπίτι. Σε λίγο ήρθε και η μητέρα του. Το παιδί έμεινε μόνο του". Τα σκυλιά φυλάσσονταν στον ειδικό χώρο στο ημιυπόγειο με ασφαλισμένη την πόρτα και το πορτάκι.
"Ακούσαμε φωνές" συνέχισε ο ιδιοκτήτης, τις οποίες ο ίδιος μας δήλωσε ότι αναγνωρίζει αμέσως εκ της εμπειρίας του για τη συμπεριφορά των σκύλων. Το κακό είχε γίνει. "Με σιγουριά δεν μπορούμε να πούμε τι έγινε", συνέχισε . "Ο σύζυγός μου τράβηξε τα σκυλιά", συνέχισε η γυναίκα του "και μου έδωσε το μικρό αγκαλιά. Κατόπιν το πήρε ο φίλος μας και το πήγε στο νοσοκομείο. Ήταν δαγκωμένο στο σαγόνι....". Δυστυχώς αντί να έρθει το ΕΚΑΒ κλήθηκε η αστυνομία.

LOGOS2

Πηγή: Prologos.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ