Τούρκοι πολιτικοί φυγάδες έφτασαν στην Ελαφόνησο - Δηλώνουν πρώην κρατικοί αξιωματούχοι
Σκάφος με Τούρκους πολίτες, οι οποίοι δηλώνουν ότι διώκονται πολιτικά στη χώρα τους ως υποστηρικτές του Φετουλάχ Γκιουλέν, έφτασαν αργά το βράδυ της Τετράρτης στην Ελαφόνησο.
Το πολυτελές σκάφος, ενώ βρισκόταν εν πλω προς την Ιταλία, αναγκάστηκε να προσεγγίσει το λιμάνι της Ελαφονήσου, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, κατά δήλωση των επιβαινόντων.
Στο σκάφος επέβαιναν συνολικά 19 άτομα (8 άνδρες, 8 γυναίκες και τρία παιδιά), οι οποίοι αφού αποβιβάστηκαν στο νησί, παραδόθηκαν στις αρχές.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιοι εξ αυτών είναι πρώην κρατικοί αξιωματούχοι, συγκεκριμένα αστυνομικοί, που διώκονται από το καθεστώς Ερντογάν.
Την έρευνα της υπόθεσης ανέλαβε η ΕΛ.ΑΣ., ενώ έχει ενημερωθεί και το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.
4ο Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: Εγκρίθηκαν ομόφωνα η Διακήρυξη, το Πρόγραμμα και το Καταστατικό
23:59
Νεκρός ο 82χρονος στη Θεσσαλονίκη που είχε καταγγείλει την σύζυγό του για ενδοοικογενειακή βία - Συνελήφθη η 77χρονη
23:53
Ραγδαία κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή: Οι Χούθι «μπήκαν» στον πόλεμο και οι ΗΠΑ στέλνουν πεζοναύτες
23:49
Παχλαβί: «Ένα ελεύθερο Ιράν είναι πλέον εφικτό - Έτοιμος να ηγηθώ της μετάβασης»
23:38