ΠΟΕΔΗΝ για σεξουαλική παρενόχληση ασθενούς: Ο νοσηλευτής να αποπεμφθεί αν αληθεύει η καταγγελία
Ανανεώθηκε:
Στην καταγγελία για περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης από νοσηλευτή σε ασθενή στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», αναφέρεται την Πέμπτη ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος.
Όπως αναφέρει ο κ. Γιαννάκος, χθες στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» έφθασε «έγγραφο από το αστυνομικό τμήμα Συντάγματος που ζητάει τα στοιχεία ενός νοσηλευτή των τεπ της πρωινής βάρδιας 17/5, περιγράφοντας τα χαρακτηριστικά του, χωρίς να εξηγούν το λόγο που τα ζητάνε. Απο δημοσιεύματα μάθαμε την καταγγελία ασθενούς για σεξουαλική παρενόχληση», υπογραμμίζει.
Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ προσθέτει ότι το νοσοκομείο προφανώς θα συνεργασθεί με την αστυνομία και εάν από την ανάκριση αποδειχθούν αληθή τα καταγγελόμενα του ασθενούς ο νοσηλευτής «θα πρέπει να αποπεμφθεί από το νοσοκομείο, να διωχθεί ποινικά και να τιμωρηθεί παραδειγματικά».
«Δεν ανεχόμαστε να συκοφαντούνται οι υγειονομικοί και να αμαυρώνουν την υπερπροσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι εμείς σε αντίξοες συνθήκες. Δεν έχουν θέση ανάμεσα μας άτομα που δεν σέβονται τα δικαιώματα των ασθενών», αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.
Θεσσαλονικη: Ένταση μεταξύ ΜΑΤ και αγροτών στον κόμβο των «Πράσινων Φαναριών»
13:56
Πλημμύρες στην Ινδονησία: Ενισχύεται η ανθρωπιστική βοήθεια - Πάνω από 800 νεκροί (pics)
13:55
Byron: Οκτώ περιοχές στο πέρασμα της κακοκαιρίας τις επόμενες ώρες – Πότε υποχωρεί (pics - vids)
13:55
Τριπλή διεθνής διάκριση για την καμπάνια «Μάθε να το κάνεις σωστά» της Περιφέρειας Αττικής στα PR Awards της Νέας Υόρκης
13:50