Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε κατάστημα που πωλούσε απομιμητικά είδη
Κατάστημα όπου πωλούνταν απομιμητικά είδη ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ, γνωστών εταιριών εντόπισε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης η Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας.
Για την υπόθεση συνελήφθη ο διαχειριστής του χώρου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για πλαστογραφία, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παραβάσεις των νομοθεσιών που αφορούν στη ρύθμιση της αγοράς προϊόντων, τα εμπορικά σήματα και τον αθέμιτο ανταγωνισμό.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πάνω από 1.400 απομιμητικά είδη επώνυμων εταιρειών. Το συνολικό ύψος της επαπειλούμενης ζημίας, σύμφωνα με τις έως τώρα πραγματογνωμοσύνες εκπροσώπων των εταιρειών, υπερβαίνει τις 165.000 ευρώ.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, ενώ παράλληλα του επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο για παράνομη διακίνηση απομιμητικών - παραποιημένων προϊόντων.
Χολαργός: Επίθεση με επτά μαχαιριές σε 14χρονο - Είχε κλείσει ραντεβού με μία 20χρονη
18:46
«Τεχνικό σφάλμα»: Η απάντηση της Κομισιόν για το φυλλάδιο που έδειχνε ελληνικά νησιά ως τουρκικά
18:40
Ίλιον: Συνελήφθη αστυνομικός μετά από καταγγελία για άσκηση βίας σε ανήλικο
18:31
ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ: Liveblog: Επεισόδια αγροτών στα αεροδρόμια Ηρακλείου, Χανίων - Εξετάζεται και η εγκληματική οργάνωση
18:25