Οι επιστημονικοί φορείς κατεβαίνουν στους δρόμους για το ασφαλιστικό
Οι επιστημονικοί φορείς συμμετέχουν στην πορεία διαμαρτυρίας για το ασφαλιστικό που πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή.
Όπως λένε οδηγούνται σε λουκέτο τα γραφεία τους μετά τις αλλαγές στο ασφαλιστικό και ειδικότερα για τον τρόπο υπολογισμού των ασφαλιστικών εισφορών, που επιβάλλεται στην ουσία με τη μορφή κεφαλικού φόρου.
Οι επιστήμονες - ελεύθεροι επαγγελματίες συνεχίζουν και την αποχή από την άσκηση των επαγγελματικών τους δραστηριοτήτων.
Καλούν δε όλους τους βουλευτές επιστήμονες, που θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο, να δώσουν εξηγήσεις στους συναδέλφους τους για το πώς θεωρούν ότι μπορεί ο ελεύθερος επαγγελματίας να επιβιώσει με το νέο αυτό σύστημα.
Σημείο συγκέντρωσης έχουν δώσει στις στις 17:30, στο Σύνταγμα, στη γωνία των οδών Σταδίου και Καραγιώργη Σερβίας.
SPONSORED
Μέχρι σήμερα οι ενστάσεις για τα προσωρινά αποτελέσματα του Κοινωνικού Τουρισμού
08:30
Χειροπέδες σε 30χρονο που έτρεχε με 209 χιλιόμετρα την ώρα στον Περιφερειακό Θεσσαλονίκης
08:29
Η ανάρτηση Τραμπ για την ενεργειακή στρατηγική της κυβέρνησης
08:26
Κίνηση: Κυκλοφοριακή «ασφυξία» στον Κηφισό - Καθυστερήσεις σε κέντρο και Αττική Οδό
08:18