ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος - Εξαφάνιση Θύμιου Μπουγά: Μαρτυρία δίνει ελπίδες για τον εντοπισμό του

Πύργος - Εξαφάνιση Θύμιου Μπουγά: Μαρτυρία δίνει ελπίδες για τον εντοπισμό του
Η αστυνομία ψάχνει σε κάθε πιθανό και απίθανο σημείο για τον εντοπισμό του εξαφανισμένου Θύμιου Μπουγά, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί εδώ και δύο εβδομάδες INTIME / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Ελπίδες για τον εντοπισμό του 40χρονου Θύμιο Μπουγά που εξαφανίστηκε από τον Πύργο και ακόμα παραμένει αγνοούμενος για δεύτερη εβδομάδα μετά το bullying, που δέχθηκε, δίνει μια μαρτυρία σύμφωνα με την οποία εθεάθη στον Πειραιά.

Συγκεκριμένα, ο Γεράσιμος Κουρούκλης, πρόεδρος και διοικητής Silver Alert, ανέφερε το πρωί του Σαββάτου ότι η τελευταία θέαση του 40χρονου ήταν στον ΗΣΑΠ του Πειραιά.

«Ήταν προχθές το βράδυ στον ΗΣΑΠ. Ενεργοποιηθήκαμε αμέσως, σπεύσαμε όλοι μαζί γύρω από τον ΗΣΑΠ Πειραιώς αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να τον βρούμε», είπε χαρακτηριστικά.

«Ο Θύμιος είναι ένας τρομαγμένος άνθρωπος, αυτήν την στιγμή δεν γνωρίζει και θεωρεί ότι καταζητείται από την αστυνομία. Για κάποιους ήταν ανεπιθύμητος στην περιοχή εκείνη», ανέφερε στην τηλεόραση του MEGA.

Όπως είπε ο κ. Κουρούκλης, «90 συμπολίτες μας βρίσκονται στον Πειραιά και τον αναζητούν και το λιμενικό σώμα βρίσκεται σε επιφυλακή».

Ο ίδιος έκανε γνωστό ότι από την υπηρεσία «ετοιμάζεται ήδη δικογραφία κατά παντός υπευθύνου. Θα ενάγουμε οποιονδήποτε μπορεί να εμπλέκεται σε αυτήν την ιστορία. Θα πάμε στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου».

Η έκκληση της αδελφής του Θύμιου Μπουγά

Η αδερφή του Θύμιο Μπουγά έκανε έκκληση προς όλους τους αρμόδιους, ζητώντας τους να τον εντοπίσουν και στη συνέχεια να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται για την εξαφάνισή του.

«Απευθύνω έκκληση σε όλους τους αρμόδιους να βρεθεί ο αδελφός μου και να τιμωρηθούν αυτοί που έπαιξαν μαζί του», λέει η αδελφή του Θύμιου Μπουγά.

Η αδερφή του ζει και εργάζεται στον Πύργο και είναι εκείνη μάλιστα που μετά το τροχαίο του αδερφού της τον παρότρυνε να μείνει στην πρωτεύουσα της Ηλείας για να έχει καλύτερη ποιότητα ζωής.

Εν τω μεταξύ, μεγάλη είναι η αγωνία και για τους συγγενείς του Θύμιου Μπουγά, που βρίσκονται στη γενέτειρά του, την περιοχή Καλλιάνι Γορτυνίας με τα αδέλφια και τους συγγενείς να έχουν κινητοποιηθεί πλέον και αυτοί για τον εντοπισμό του. Η μόνη που δεν γνωρίζει ακόμη κάτι, είναι η υπερήλικη μητέρα του.

Να σημειωθεί ότι ο 40χρονος μετά από ατύχημα που είχε το 2008 φέρει σοβαρά τραύματα, με αποτέλεσμα να μιλάει και να τρώει με μηχανική υποστήριξη.

Επίσης, η οικονομική του κατάσταση είναι κάκιστη, αφού δεν λαμβάνει ούτε κρατικό επίδομα που δικαιούται γιατί δεν έχει ταυτότητα.

Ολο αυτό το διάστημα που παραμένει εξαφανισμένος, η αστυνομία στον Πύργο ψάχνει σε κάθε πιθανό και απίθανο σημείο για τον εντοπισμό του. Μάλιστα στις 17 Μαίου σηκώθηκε και ελικόπτερο για να βοηθήσει στις έρευνες ενώ στον Πύργο βρέθηκε ξανά κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, ωστόσο και αυτές οι προσπάθειες για τον εντοπισμό απέβησαν άκαρπες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ