ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: 41χρονος ασελγούσε στην 10χρονη κόρη του

Βόλος: 41χρονος ασελγούσε στην 10χρονη κόρη του
Ο άνδρας αναζητείται ενώ έχει καταδικαστεί σε βαθμό κακουργήματος, σε κάθειρξη 9 ετών Pixabay (Φωτογραφία αρχείου)

Ένας άνδρας από τον Βόλο καταδικάστηκε για γενετήσια πράξη με την ανήλικη κόρη του, ηλικίας 10 ετών, σοκάροντας την τοπική κοινωνία.

Ο κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε στο Δικαστήριο και έχει καταδικαστεί ήδη για την ίδια πράξη σε βαθμό κακουργήματος σε κάθειρξη 9 ετών και αν συλληφθεί, θα φυλακιστεί.

Ο 41χρονος, ήταν απών από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου (ερήμην) και στη δίκη που έγινε κεκλεισμένων των θυρών, εξετάστηκε μόνο η μητέρα του κοριτσιού 34 χρόνων.

Η ίδια κατέθεσε ότι ο άνδρας τέλεσε τις πράξεις σε δύο διαφορετικές ημερομηνίες τον Αύγουστο του 2018, κάτι που η ίδια έμαθε από τον ανήλικο γιο της.

Στη συνέχεια, το περιστατικό επιβεβαίωσε και η κόρη της, που το 2018 ήταν ηλικίας 10 ετών.

Όπως αναφέρει το magnesianews.gr, από τότε το ζευγάρι έχει χωρίσει και ο άνδρας έχει εξαφανιστεί, ενώ η οικογένεια έχασε κάθε επαφή μαζί του.

Ο κατηγορούμενος είχε καταδικαστεί για την ίδια υπόθεση σε κάθειρξη 9 ετών από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας, άσκησε έφεση κατά της απόφασης, αλλά δεν εμφανίστηκε στο Δικαστήριο στις 16 Φεβρουαρίου 2022, με αποτέλεσμα να είναι ανυποστήρικτη, οπότε ισχύει η πρωτόδικη απόφαση.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο στις 25 και 26 Αυγούστου 2018, ο πατέρας του κοριτσιού το έβαζε να βγάζει τα ρούχα του στην κρεβατοκάμαρα και στο μπάνιο και ασελγούσε στο κοριτσάκι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ