Επισκευάστηκε το ελικόπτερο Apache που έκανε αναγκαστική προσγείωση σε παραλία της Εύβοιας
Επισκευάστηκε και επιστρέφει στη βάση του το ελικόπτερο Apache της Αεροπορίας Στρατού που νωρίτερα την Τρίτη παρουσίασε μηχανική βλάβη και έκανε αναγκαστική προσγείωση στην παραλία Γιαννίτσι της Εύβοιας.
Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι και ενώ το Apache βρισκόταν εν πτήσει προς την Κω όπου επρόκειτο να λάβει μέρος σε στρατιωτική άσκηση, οι δύο χειριστές του επιθετικού ελικοπτέρου είχαν ένδειξη για σοβαρή βλάβη στον κινητήρα και επιχείρησαν αναγκαστική προσγείωση στην παραλία Γιαννίτσι στη Νότια Εύβοια στην περιοχή της Καρύστου).
Σύμφωνα με πληροφορίες από την τοπική ιστοσελίδα eviathema.gr το πανάκριβο επιθετικό ελικόπτερο δεν υπέστη φθορές από την προσγείωση στην παραλία, ενώ οι δύο χειριστές του Apache που είχαν απογειωθεί από τη βάση της Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο της Μαγνησίας είναι καλά στην υγεία τους.
Μετά την αναγκαστική προσγείωση του ελικοπτέρου, τεχνικοί της Αεροπορίας Στρατού μετέβησαν στην παραλία Γιαννίτσι προκειμένου να εκτιμήσουν την έκταση της βλάβης στον κινητήρα και να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα, όπως και έγινε.

Το Ισραήλ βομβάρδισε βάση κατασκευής υποβρυχίων του Ιράν, πύραυλοι κατά του αεροπλανοφόρου Abraham Lincoln - Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο για τα «15 σημεία»
14:05
Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας: Έτοιμος για νέα απελευθέρωση αποθεμάτων πετρελαίου «εάν χρειαστεί»
13:59
Μήνυμα Δένδια για την 25η Μαρτίου: Σύμβολο ελευθερίας, πίστης και εθνικής αναγέννησης η ημέρα
13:29
Μητσοτάκης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου: Η χώρα μας να προβάλλει πάντα ως πόλος σταθερότητας
13:17