ΕΛΛΑΔΑ

Βρετανοί ερευνητές στην Κω για την υπόθεση του εξαφανισμένου Μπεν Νίνταμ

Βρετανοί ερευνητές στην Κω για την υπόθεση του εξαφανισμένου Μπεν Νίνταμ
EPA / SOUTH YORKSHIRE POLICE / HANDOUT

Στην Κω θα βρίσκονται από σήμερα, Κυριακή και για τις επόμενες δύο εβδομάδες τρεις Βρετανοί, στο πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό του Μπεν Νίνταμ.

Συγκεκριμένα, δύο Άγγλοι ντέτεκτιβ και ένας συμπατριώτης τους, αλλά ελληνικής καταγωγής αστυνομικός, θα επισκεφθούν το νησί και μάλιστα, όπως γράφει το kosnews24.gr, την ερχόμενη Τρίτη (10/05) θα είναι στη διάθεση των δημοσιογράφων στο αγρόκτημα στο οποίο εξαφανίστηκε ο Μπεν Νίνταμ τον Ιούλιο του 1991 σε ηλικία 21 μηνών.

Σε μία ακόμη απόπειρα να βρεθούν στοιχεία για την ομολογουμένως μυστηριώδη αυτή εξαφάνιση, η αστυνομία του Νότιου Γιόρκσαϊρ έλαβε επιχορήγηση από τη βρετανική κυβέρνηση για ένα νέο κύκλο ερευνών.

Η φιλανθρωπική οργάνωση Crimestoppers, μάλιστα, προσφέρει αμοιβή 12.500 Ευρώ σε οποιονδήποτε δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσει στον εντοπισμό του Μπεν Νίνταμ.

Στη διάθεση του κοινού έχουν δοθεί τρεις αριθμοί κινητών τηλεφώνων για να έρθουν σε επαφή με τους Βρετανούς αστυνομικούς εφόσον έχουν να προσφέρουν πληροφορίες (6951 040208 και 6951 04021 ελληνική/αγγλική γλώσσα και 6951040226 αγγλική γλώσσα).

Εναλλακτικά, μπορούν να στείλουν e-mail στη διεύθυνση opben.needham@southyorks.pnn.police.uk.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ