ΕΛΛΑΔΑ

Έκρηξη σε κτήριο στο Μαρκόπουλο: Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. αν παρασκεύαζαν ναρκωτικά

Έκρηξη σε κτήριο στο Μαρκόπουλο: Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. αν παρασκεύαζαν ναρκωτικά
Με την υπόθεση θα ασχοληθεί η Αστυνομία και ήδη στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ., ενώ θα μεταβεί και κλιμάκιο της Δίωξης Ναρκωτικών ΙΝΤΙΜΕ (Φωτογραφία αρχείου)

Με εγκαύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο τρία άτομα στο σπίτι των οποίων, στο Μαρκόπουλο. σημειώθηκε έκρηξη. Κι ενώ αρχικά οι τραυματίες ισχυρίζονταν ότι έκαναν εργασίες στο air condition και προκλήθηκε η έκρηξη, τελικά, όταν έφτασαν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις, διαπίστωσαν ότι η υπόθεση χρήζει περαιτέρω έρευνας, καθώς δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να παρασκεύαζαν στο εσωτερικό του κτηρίου παράνομες ουσίες.

Με την υπόθεση θα ασχοληθεί η Αστυνομία και ήδη στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ., ενώ θα μεταβεί και κλιμάκιο της Δίωξης Ναρκωτικών.

Όμως οι Αρχές θα περιμένουν το πρώτο φως της ημέρας, για να έχουν καλύτερη εικόνα του κτηρίουμ, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τραυματίες είναι δύο Ελβετοί κι ένας Έλληνας.

Η έκρηξη σημειώθηκε σε υπόγειο στην οδό Βραυρώνος, όπου οι τραυματίες ισχυρίστηκαν ότι χρησιμοποιούσαν το ειδικό υγρό για τα air condition και κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες σημειώθηκε η έκρηξη.

Στο σημείο έφτασε αμέσως η Πυροσβεστική και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που μετέφεραν τους τραυματίες στο νοσοκομείο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ