ΕΛΛΑΔΑ

Ταυτοποιήθηκε ο άνδρας που έπεσε στις ράγες του Μετρό Κορυδαλλού: Είχε σημάνει Missing Alert

Ταυτοποιήθηκε ο άνδρας που έπεσε στις ράγες του Μετρό Κορυδαλλού: Είχε σημάνει Missing Alert
ΙΝΤΙΜΕ (Φωτογραφία αρχείου)

Ταυτοποιήθηκε ο άνδρας που το απόγευμα της Τετάρτης έπεσε στις γραμμές του Μετρό Κορυδαλλού και εγκλωβίστηκε κάτω από συρμό, με τις μαρτυρίες να αναφέρουν πως έπεσε στις ράγες παρά τις εκκλήσεις του κόσμου που ήταν παρών.

Αφού απεγκλωβίστηκε από δυνάμεις της Πυροσβεστικής σε λιπόθυμη κατάσταση, μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας για τις πρώτες βοήθειες.

Εκεί διαπιστωθηκε πως πρόκειται για άτομο το οποίο είχε εξαφανιστεί, ενώ την Τρίτη είχε ενεργοποιηθεί ο συναγερμός Missing Alert από «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Το «Χαμόγελο του Παιδιού», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του και εκτιμώντας τα στοιχεία κρίθηκε οτι πρόκειται για μια άκρως ανησυχητική εξαφάνιση αφού, όπως αναγραφόταν και στο Δελτίο Τύπου Εξαφάνισης, είχε εκδηλώσει συμπεριφορά μέσα από την οποία φαινόταν οτι βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο και χρειάζεται η προσοχή και η ευαισθητοποίηση όλων μας για τον άμεσο εντοπισμό του.

«Πρόκειται για μια ακόμη εξαφάνιση συνανθρώπου μας η οποία τονίζει την ανάγκη άμεσης εκτίμησης της κατάστασης και άμεσων ενεργειών για την εύρεση τους», τονίζεται.

Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά του Οργανισμού Το Χαμόγελο του Παιδιού μόνο το πρώτο τετράμηνο του 2022 υπήρξαν 48 ανησυχητικές εξαφανίσεις ενηλίκων που απαιτούσαν άμεσους χειρισμούς και ενέργειες για την εύρεση τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ