Κάλεσμα αγροτών στους βουλευτές να καταψηφίσουν το ασφαλιστικό νομοσχέδιο
Να καταψηφίσουν το ασφαλιστικό νομοσχέδιο καλούν τους βουλευτές της Περιφέρειας οι αγρότες της Πελοποννήσου, γιατί όπως επισημαίνουν ακυρώνει το επάγγελμά τους.
“Το Πανπελοποννησιακό όργανο των ανεξαρτήτων μπλόκων καλεί τους βουλευτές της περιφέρειας μας να αναλογιστούν τις ευθύνες τους απέναντι στους εντολοδόχους τους και να καταψηφίσουν το κατάπτυστο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που ακυρώνει ουσιαστικά το επάγγελμα μας”, αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσαν.
“Τους καλούμε να πουν ΟΧΙ στην καταστροφή του αγροτικού κλάδου και να ανορθώσουν επιτέλους ανάστημα στις μνημονιακές δεσμεύσεις των ξένων δυναστών της πατρίδας μας”, προστίθεται ακόμα στην ανακοίνωση.
Σημειώνεται ότι οι αγρότες συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις που πραγματοποιούνται στο κέντρο της Αθήνας, ενόψει της ψήφισης του ασφαλιστικού-φορολογικού νομοσχεδίου απόψε στη Βουλή.
Χρυσές Σφαίρες 2026: Το κόκκινο χαλί και οι εντυπωσιακές εμφανίσεις που ξεχώρισαν
08:14
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένη βρέθηκε απαναθρακωμένη μέσα στο σπίτι της
08:09
Κίνηση: Μεγάλες καθυστερήσεις στον Κηφισό - Μποτιλιάρισμα σε Κηφισίας και Αττική Οδό (χάρτης)
08:09
Νέα παρέμβαση του Ρεζά Παχλαβί: «Σύντομα θα πάρουμε πίσω στο Ιράν. Έρχεται διεθνής βοήθεια»
08:06