Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Ο Μίκης υπέφερε πολύ τους τελευταίους δύο μήνες, παρακαλούσε να πεθάνει»
Για τον αείμνηστο, σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη καθώς και τη δικαστική διαμάχη που είχε με τον Νίκο Κουρή, μίλησε η κόρη του Μαργαρίτα, σε συνέντευξή της.
«Άλλαξε η ζωή μου πολύ μετά τον θάνατο του πατέρα μου. Τους τελευταίους 2 μήνες παρακαλούσε να πεθάνει γιατί υπέφερε πάρα πολύ. Ο πατέρας μου ήταν πάντα πολύ αυστηρός, δεν ικανοποιούνταν ποτέ. Ήθελε όλο και κάτι παραπάνω κι αυτό εμένα με δυνάμωσε», δήλωσε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη στον Alpha Κύπρου, σε συνέντευξη που θα προβληθεί την Κυριακή.
«Η στενοχώρια μου είναι ότι δεν έζησα την κηδεία του και σαν κάθε άνθρωπος ήθελα να τον θάψω εγώ. Όχι τόσο τον Θεοδωράκη, αλλά τον πατέρα μου. Την επιθυμία του θα την ακολουθούσα, όχι να μου κάνουν εξώδικα, γιατί υπάρχει μία κόντρα με εμένα χρόνια… Δεν έχω δικαίωμα στο έργο του, είμαι τόσο χαζή κι εγώ και ο αδελφός μου που δεν έχουμε δικαίωμα», λέει στο βίντεο που δημοσιεύει ο Alpha.
Σχετικά με τον Νίκο Κουρή που υποστηρίζει πως είναι γιος του μουσικοσυνθέτη απάντησε:
«Το θέμα του Νίκου Κουρή δεν υπάρχει για μένα. Είναι μία αηδία και μία ντροπή».
Σε άλλο σημείο του ακούγεται να λέει: «Τα παιδιά κάποια στιγμή για να πάνε να δουν τον μπαμπά έπρεπε να κλείσουν ραντεβού, δεν έμπαιναν αυθόρμητα και αυτό το πράγμα τους αποξένωνε».
Ρώσος αξιωματικός σκοτώθηκε σε επίθεση - Άλλοι πέντε νεκροί κατά την εξουδετέρωση μηχανισμού
16:03
Τον Σεπτέμβριο ο γάμος Μητσοτάκη με Σάκκαρη - Τι άλλο αποκάλυψε ο Βαρθολομαίος
15:52
Νέα δημοπρασία εντόκων εξαμήνου στις 19 Αυγούστου - Στόχος η άντληση 400 εκατ. ευρώ
15:51
Πολλαπλά μέτωπα φωτιάς εν μέσω ισχυρών ανέμων - 112 για εκκένωση σε Χαλκιδική και Αιτωλοακαρνανία
15:45