ΕΛΛΑΔΑ

Σέρρες: 22χρονη κατήγγειλε πως τη βίαζε ο πατέρας της από το 2016

Σέρρες: 22χρονη κατήγγειλε πως τη βίαζε ο πατέρας της από το 2016
Η νεαρή ζητά την ποινική δίωξη τόσο του πατέρα της όσο και της μητέρας της Pixabay (Φωτογραφία αρχείου)

Τον εφιάλτη που ζούσε επί χρόνια από τον ίδιο της τον πατέρα κατήγγειλε μια 22χρονη από τις Σέρρες.

Από μικρή ηλικία, το κορίτσι φέρεται πως βιαζόταν από τον πατέρα της ενώ όπως καταγγέλλει, η μητέρα της ήξερε όσα συνέβαιναν και δεν έκανε τίποτα.

Στην κατάθεση της, η 22χρονη αναφέρει πως δεν έλαβε ποτέ αγάπη από την οικογένεια της και δεν ενδιαφέρθηκε κάνεις για το πώς μεγαλώνει.

Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, ο πατέρας την πλησίασε για πρώτη φορά με σκοπό όπως της έλεγε να της μάθει να μιλάει, να ανοίγεται και να γίνει πιο κοινωνική.

Τον Αύγουστο του 2016, ήταν η πρώτη φορά που την άγγιξε σε ένα εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο. Εκεί, η κοπέλα καταθέτει πως έπιασε το χέρι της με σκοπό να της δείξει πώς να ικανοποιεί, όπως της είπε τον εαυτό της, ενώ ακολούθησαν και άλλες άσεμνες πράξεις.

Είπε ακόμη, πως έχει την υποψία πως η μητέρα της είχε καταλάβει τα πάντα αλλά δεν έκανε τίποτα για να την βοηθήσει. Η ίδια μάλιστα καταγγέλλει πως ο πατέρας προέβαινε σε πράξεις ακόμα και στο ίδιο τους το σπίτι και σε εξωτερικούς χώρους, απειλώντας την ίδια να μην μιλήσει.

Η μητέρα την έδιωξε μαζί με τον πατέρα από το σπίτι

Το Σεπτέμβριο του 2016 μετά από ένα ταξίδι των γονιών της στα εξωτερικό και μετά από καυγάδες, η μητέρα της έδιωξε τον πατέρα της από το σπίτι λέγοντας του να πάρει μαζί του και την μεγάλη κόρη.

Η νεαρή κοπέλα άλλαξε σχολείο αφού άλλαξε και τόπο διαμονής μαζί με τον πατέρα της όπου επίσης υπέστη bullying από τους συμμαθητές καθώς ήταν ένας κλειστός χαρακτήρας και δεν μιλούσε με κανένας.

Η διαβίωση με τον πατέρα της χαρακτηρίζεται από την νεαρή σήμερα κοπέλα ως βασανιστήριο καθώς καθημερινά την βίαζε και την χτυπούσε.

Όπως είπε στην κατάθεση της πως ο άνδρας έμπαινε στο δωμάτιο της όποτε ήθελε και προχωρούσε σε ασελγείς και βίαιες πράξεις πάνω της.

Σε πολλές των περιπτώσεων ο πατέρας της όπως καταγγέλλει την υποχρέωσε να κάνει και χρίση ναρκωτικών ουσιών όπως ινδικής κάνναβης ώστε να ζαλίζεται και να μην αντιδρά.

Μετά από ένα καυγά με τον πατέρα της , η νεαρή κοπέλα έφυγε από το σπίτι. Ο πατέρας της κοπέλας συνέχισε να την ενοχλεί ζητώντας της να γυρίσει πίσω ενώ τους πρώτους μήνες του 2022 την προσέγγισε και η μητέρα της καθώς είχε ενημερωθεί πως η νεαρή κοπέλα αποφάσισε να καταγγείλει τον πατέρα της για όλα αυτά τα οποία της είχε κάνει.

Η μητέρα της φέρεται να την απέτρεψε να κάνει καταγγελία

Στην κατάθεση της η κοπέλα αναφέρει στους αστυνομικούς πως ομολόγησε όλη την αλήθεια στην μητέρα και την αδερφή της , και αντί να την υποστηρίξουν και να την βοηθήσουν της ζήτησαν να μην προχωρήσει σε καμία καταγγελία. Η ίδια μετά από αυτή την εξέλιξη θύμωσε και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά έχασε την γη κάτω από τα πόδια της, νιώθοντας πόνο, θυμό και απελπισία.

Η νεαρή απευθύνθηκε και στο κέντρο κακοποιημένων γυναικών Σερρών ζητώντας βοήθεια.

Αυτό που ζητά είναι η ποινική δίωξη τόσο του πατέρα της όσο και της μητέρας της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ