Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς - Θα παραμείνει για λίγες ημέρες στην Ελλάδα
Στην Αθήνα έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής ο Αμερικανός επιχειρηματίας και συνιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς.
Ο Μπιλ Γκέιτς προσγειώθηκε με ιδιωτική πτήση το απόγευμα, στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και θα καταλύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο Μπιλ Γκέιτς έφθασε στην Αθήνα από τη Μαγιόρκα και έχει προγραμματίσει πολλές επαγγελματικές συναντήσεις τις επόμενες μέρες, ενώ πρόκειται να κάνει και ολιγοήμερες διακοπές στα ελληνικά νησιά.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπιλ Γκέιτς έρχεται στην Ελλάδα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι «τρέχει» και μια μεγάλη επένδυση της Microsoft στη χώρα μας, συνολικού ύψους -σε βάθος δεκαετίας- 1 δισ. ευρώ.
Συγκεκριμένα θα δημιουργηθούν τρία κέντρα δεδομένων (data center) στα Σπάτα, το Κορωπί και το Μαρκόπουλο της Αττικής δημιουργώντας πάνω από 300 θέσεις εργασίας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο Μπιλ Γκέιτς σε μια χειμαρώδη συνέντευξη: Τι είπε για Ίλον Μασκ, συνωμοσίες, Επστάιν και διαζύγιο
SPONSORED
ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης για παράσυρση 24χρονης: Eπιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο σε σημείο χωρίς διάβαση
13:46
Ιράν: Η Τεχεράνη κατηγορεί τη ΔΟΑΕ για πολιτικοποίηση της εποπτείας του πυρηνικού της προγράμματος
13:29
Νεκρό ένα βρέφος από ισραηλινά πυρά στη Χεβρώνα - Τραυματίες οι γονείς του
13:25
Αχτσιόγλου για Τσίπρα: «Τυχόν συνέργειες μένουν να φανούν, τίποτα δεν είναι προεξοφλημένο»
13:13