ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: 59χρονος οδηγός τραυμάτισε και εγκατέλειψε 14χρονη - Εντοπίστηκε από την αστυνομία

Βόλος: 59χρονος οδηγός τραυμάτισε και εγκατέλειψε 14χρονη - Εντοπίστηκε από την αστυνομία
Ο οδηγός του αυτοκινήτου εντοπίστηκε από την αστυνομία στο σπίτι του λίγο αργότερα ΑΠΕ/ΜΠΕ (Φωτογραφία αρχείου)

Ένας οδηγός ΙΧ υπό την επήρεια αλκοόλ, προκάλεσε τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα 14χρονο κορίτσι που ήταν συνεπιβάτιδα σε μηχανάκι, στην περιοχή του Βόλου

Ο οδηγός ηλικίας 59 ετών, δεν σταμάτησε το όχημά του, παρά τον τραυματισμό της ανήλικης κοπέλας και έφυγε χωρίς να παράσχει βοήθεια.

Το τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (29/5) στο Βόλο όταν ο 59χρονος οδηγός αυτοκινήτου ενεργώντας οπισθοπορεία συγκρούστηκε με ένα δίκυκλο το οποίο οδηγούσε μία 49χρονη γυναίκα και είχε συνεπιβάτιδα την 14χρονη.

Οι δυο γυναίκες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο ελαφρύς τραυματισμός της 14χρονης, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Ο 59χρονος οδηγός μετά το τροχαίο αποχώρησε χωρίς να δώσει βοήθεια ή τα στοιχεία του.

Από αστυνομικούς του Τ.Τ. Βόλου εντοπίσθηκε το όχημα του έξω από το σπίτι του, το οποίο βρίσκονταν πολύ κοντά στον τόπο του ατυχήματος.

Ο 59χρονος μόλις αντιλήφθηκε την αστυνομία, μετέβη στο Τμήμα Τροχαίας, όπου και συνελήφθη.

Στη συνέχεια υπεβλήθη σε έλεγχο μέθης, όπου διαπιστώθηκε συγκέντρωση οινοπνεύματος στον εκπνεόμενο αέρα σε ποσοστό 0,84 mg/lt, κατά την πρώτη εξέταση και 0,82mg/lt κατά την δεύτερη εξέταση.

Η 49χρονη γυναίκα είχε αρνητικό αποτέλεσμα κατά την ίδια εξέταση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ