ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Χτύπησε τη μητέρα του γιατί δεν του έδωσε χρήματα για καφέ

Βόλος: Χτύπησε τη μητέρα του γιατί δεν του έδωσε χρήματα για καφέ
H δίκη αναβλήθηκε για την ερχόμενη Δευτέρα 6 Ιουνίου INTIME/ (Φωτογραφία αρχείου)

Ένας 40χρονος άνδρας από το Βόλο κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία, καθώς δεν δίστασε να χτυπήσει την ίδια του τη μητέρα επειδή δεν του έδωσε... χαρτζιλίκι για να πάει για καφέ.  

Τα ενδοοικογενειακά επεισόδια, το ξύλο και οι απειλές, έχουν γίνει κοινωνικό φαινόμενο, σε μια ήσυχη φαινομενική πόλη όπως ο Βόλος και τις αρχές απασχολούν σχεδόν μέρα παρά μέρα, επεισόδια εντός οικογενειών.

Το επεισόδιο συνέβη το Σάββατο 28 Μαΐου στον Βόλο.

Επίσης, σύμφωνα με το magnesianews.gr ο 40χρονος κατηγορείται για απλή σωματική βλάβη και σε άλλο μέλος της οικογένειας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 40χρονος άνδρας χτύπησε τη μητέρα του ηλικίας 67 χρονών, την οποία πίεσε στον λαιμό, της στραμπούλιξε το χέρι, ενώ την απείλησε ότι θα σκοτώσει άλλο μέλος της οικογένειας.

Επανειλημμένα επεισόδια βίας

Όλα έγιναν όταν ο γιος φέρεται να ζήτησε χρήματα από τη μητέρα του να πάει για καφέ και η απάντηση ήταν αρνητική, διότι δεν είχε.

Γιος και μητέρα επανειλημμένα έχουν ανάλογα επεισόδια, ενώ χθες Δευτέρα (30/5) παραβρέθηκαν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και μετά την πρόταση της προέδρου του Δικαστηρίου, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να κάνουν μια προσπάθεια να τα βρουν με αίτηση ποινικής διαμεσολάβησης, που θα εξετάσει η Εισαγγελία Βόλου.

Για το σκοπό αυτό, η δίκη αναβλήθηκε για την ερχόμενη Δευτέρα 6 Ιουνίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ