Εντοπίστηκε στην Αθήνα πολυτελές ρολόι που είχε κλαπεί στην Ιταλία
Στην Αθήνα εντοπίστηκε και κατασχέθηκε πολυτελές ρολόι που είχε κλαπεί στην Ιταλία, μετά από έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατόπιν ανάπτυξης διεθνούς συνεργασίας μέσω Interpol και ανταλλαγής πληροφοριών με τις ιταλικές Αρχές.
Το συγκεκριμένο ρολόι είχε κλαπεί το 2021 στην Ιταλία, όταν άγνωστη γυναίκα δρώντας με τη διεθνώς διαδεδομένη τεχνική της «αγκαλιάς», κατάφερε να το αφαιρέσει από τον παθόντα και να διαφύγει χωρίς να γίνει αντιληπτή από αυτόν.
Το συγκεκριμένο ρολόι εντοπίσθηκε στην κατοχή ημεδαπού, ο οποίος το είχε αγοράσει, έναντι μεγάλου χρηματικού ποσού, από ιστοσελίδα πώλησης κοσμημάτων της αλλοδαπής, διαθέτοντας όλα τα απαραίτητα έγγραφα αγοράς αυτού.
Το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας βρίσκεται σε συνεργασία με τις ιταλικές Αρχές, προκειμένου να επιστραφεί το κατασχεθέν ρολόι στον νόμιμο ιδιοκτήτη του.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πανάκριβο ρολόι που είχε κλαπεί στην Κοπεγχάγη βρέθηκε στην Αθήνα
SPONSORED
Πιερρακάκης - Μακρόν τα «είπαν» στο Ελιζέ για ανταγωνιστικότητα, επενδύσεις σε άμυνα και τεχνολογία
21:22
Ο Βιμ Βέντερς αποσύρει ταινία του 1975 λόγω σκηνής με γυμνή 13χρονη ηθοποιό
21:13
Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την ισότητα αμοιβής γυναικών και ανδρών - 12 ερωταπαντήσεις
21:05
Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκαν δύο οδηγοί που «έπιασαν» 221 χλμ/ώρα στην ΠΑΘΕ σε κόντρα
20:58