Διώρυγα Κορίνθου: Ανοίγει στα μέσα Ιουλίου για ολόκληρο το καλοκαίρι (vids)
«Στα μέσα Ιουλίου η Διώρυγα της Κορίνθου θα ανοίξει και θα λειτουργεί κανονικά έως και τα τέλη Σεπτεμβρίου», δήλωσε το πρωί της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια αυτοψίας που πραγματοποίησε, ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αρμόδιος για θέματα Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος, Νίκος Ταγαράς, μετά από αίτημα του αναδόχου.
Όπως διευκρίνισε ο κ. Ταγαράς, «την επόμενη χρονιά, βάσει και της σχετικής σύμβασης, η Διώρυγα θα ανοίξει για όλους τους καλοκαιρινούς μήνες, Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο και το μεθεπόμενο καλοκαίρι, η Διώρυγα θα ανοίξει για να μην ξανακλείσει».
«Στόχος μου ήταν να συνδράμω στην επίλυση ενός τεχνικού ζητήματος και με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπίστωσα ότι οι εργασίες αποκατάστασης εξελίσσονται βάσει του χρονοδιαγράμματος που έχει τεθεί», πρόσθεσε ο υφυπουργός.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Υπερταμείο: Σημαντική προτεραιότητα η διώρυγα της Κορίνθου
Μητσοτάκης: Έργα ύψους 9 εκατ. ευρώ για τον εκσυγχρονισμό της διώρυγας Κορίνθου
Αναστέλλονται οι διελεύσεις πλοίων από τη διώρυγα της Κορίνθου μετά την κατολίσθηση
«Κλήρωσε» η φορολοταρία της ΑΑΔΕ - Δείτε αν κερδίσατε 50.000 ευρώ
14:55
«Dealers είμαστε, τι μας πέρασες;»: Οι διάλογοι που «έκαψαν» το κύκλωμα ναρκωτικών στη Μύκονο
14:52
Μπήκε σε κατάστημα στο Αγρίνιο και απείλησε τον υπάλληλο με μαχαίρι
14:51
Empower On: Η Campeón ενδυναμώνει ψηφιακά την τρίτη ηλικία
14:42