ΕΛΛΑΔΑ

Η ηθοποιός Μαρία Μπονίκου είναι το θύμα της άγρια δολοφονίας στην Αίγινα

Η ηθοποιός Μαρία Μπονίκου είναι το θύμα της άγρια δολοφονίας στην Αίγινα
Με πολλαπλές μαχαιριές, σχεδόν σε όλο της το σώμα και με μία σακούλα περασμένη στο κεφάλι της, εντόπισαν δολοφονημένη οι αστυνομικοί την 77χρονη γυναίκα στην Αίγινα

Η ηθοποιός Μαρία Μπονίκου είναι το θύμα του άγριου εγκλήματους που εκτυλίχθηκε στην Αίγινα, όπως αποκάλυψε Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτησή του στο Facebook.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα:

Συγκλονισμενος έμαθα μόλις για την δολοφονία της φίλης μου ηθοποιού Μαρίας Μπονίκου....Ένα γλυκό κορίτσι που ξεκίνησε στην δύση του Ελληνικού κινηματογράφου.. Μια υπέροχη φωνή στην ελληνική μεταγλώττιση όπου μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο Μάνο Βενιέρη συνεργαστήκαμε 30 χρόνια.. Μια λάτρις της Αρχαίας Ελλάδας. Μαρία μου γλυκιά γιατί να φύγεις έτσι!!!

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου, αστυνομικοί εντόπισαν στην Αίγινα μία 77χρονη γυναίκα που έφερε πολλαπλές μαχαιριές, σχεδόν σε όλο της το σώμα και με μία σακούλα περασμένη στο κεφάλι της.

Το γεγονός ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στο σπίτι της αλλά ούτε εικόνα έρευνας, οδήγησε τους αστυνομικούς να στραφούν στην αναζήτηση του γιου της, ως βασικού υπόπτου για τη δολοφονία της γυναίκας.

Πρόκειται για έναν 55χρονο άνδρα με βαριά ψυχιατρικά προβλήματα, τον οποίο εντόπισαν οι αστυνομικοί και προσήγαγαν το μεσημέρι του Σαββάτου στην Αστυνομική Διεύθυνση του Πειραιά.

Η γυναίκα βρέθηκε να έχει απανωτά χτυπήματα, το πιθανότερο από μαχαίρι, ενώ δεν φορούσε και κάποια ρούχα της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ