ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκε ο 11χρονος που είχε εξαφανιστεί στο Γουδί - Τι καταγγέλλει το Χαμόγελο του Παιδιού

Βρέθηκε ο 11χρονος που είχε εξαφανιστεί στο Γουδί - Τι καταγγέλλει το Χαμόγελο του Παιδιού
Το 11χρονο παιδί βρέθηκε την ημέρα που εξαφανίστηκε χάρη στην άμεση κινητοποίηση των αρχών ΑΠΕ/ΜΠΕ

Βρέθηκε ο 11χρονος Ίλκο Μάρεβ Αντόνοβ λίγες ώρες μετά την εξαφάνισή του, χάρη στην άμεση κινητοποίηση των Αρχών.

Ο 11χρονος, βουλγαρικής καταγωγής, εξαφανίστηκε το πρωί της Κυριακής 5 Ιουνίου και εντοπίστηκε το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της οργάνωσης το Χαμόγελο του Παιδιού το 11χρονο αγόρι βρέθηκε στην περιοχή της Ομόνοιας και είναι καλά στην υγεία του.

Όπως καταγγέλει το Χαμόγελο του Παιδιού, «ο ανήλικος έπεσε θύμα εκμετάλλευσης και ελπίζουμε να διερευνηθούν από τις αστυνομικές αρχές τα πραγματικά αίτια».

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται, όπως είπε, κοντά στον Ίλκο Μάρεβ Αντόνοβ και στους ανθρώπους που θα είναι δίπλα του για την παροχή ψυχολογικής στήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Όπως τονίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται.

«Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται» καταλήγει η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ