«Με κακοποιούσε συχνά»: Αμετανόητος ο καθ’ ομολογίαν αδελφοκτόνος της Πατησίων
«(…) Με χτυπούσε συνεχώς και αυτό δεν το άντεχα άλλο. Οι καυγάδες μας ήταν καθημερινοί και κατέληγαν σε ξυλοδαρμό. Εκείνη την ημέρα τσακωθήκαμε και πάλι και δεν άντεξα. Πήρα το μαχαίρι και άρχισα να τον χτυπάω»: ο αδελφοκτόνος προσπάθησε με αυτά τα λόγια να δικαιολογήσει στους αστυνομικούς πώς έφτασε να κατακρεουργήσει τον 69χρονο αδελφό του μέσα στο σπίτι τους στα Πατήσια.
Δήλωσε, μάλιστα, αμετανόητος για το έγκλημα και υποστήριξε ότι ο αδελφός του τον κακοποιούσε με συχνούς ξυλοδαρμούς και ότι για αυτό το λόγο έφτασε μέχρι το έγκλημα.
Περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια στους αστυνομικούς τη δολοφονία και είπε:
«Μέσα στη νύχτα αρχίσαμε να τσακωνόμαστε και άρχισε ξανά να με χτυπάει. Όχι δεν μετανιώνω που άρπαξα το μαχαίρι από την κουζίνα και άρχισα να τον μαχαιρώνω. Αμέσως μετά, τον άφησα αιμόφυρτο μέσα στο σπίτι και ήρθα να παραδοθώ».
Οι Αρχές θα ζητήσουν ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη του δράστη ενώ κατά την παραμονή του στο αστυνομικό Τμήμα -μέχρι να μεταφερθεί στις δικαστικές αρχές- έλεγε και πράγματα, τα οποία ήταν ασύνδετα, δείχνοντας να είναι σε ψυχολογική σύγχυση.
Ο δράστης εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Πατησίων χθες, Κυριακή, και είπε ότι σκότωσε τον αδελφό του.
Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του θύματος και τον εντόπισαν μέσα σε μια λίμνη αίματος, με πολλαπλές μαχαιριές στο λαιμό και στον θώρακα ενώ αναμένεται σε αργότερα την Δευτέρα ο δράστης να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Ξεκινούν οι αιτήσεις για τα 22 διαδικτυακά εργαστήρια συμβουλευτικής της ΔΥΠΑ τον Ιούλιο
15:21
Το SNF Nostos 2026 του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος παρουσιάζει τον Εχθρό του Λαού με τον Willem Dafoe
15:14
Θεσσαλονίκη: «Είχε προσπαθήσει να με πνίξει» - Τι υποστήριξε η 29χρονη που μαχαίρωσε τον 24χρονο
15:13
Κατζ: To Ισραήλ δεν θα αποχωρήσει από τον νότιο Λίβανο ακόμη και αν το απαιτήσουν οι ΗΠΑ
14:58