ΕΛΛΑΔΑ

Χρυσή Αυγή: Ξεκινάει στο Εφετείο στις 15 Ιουνίου η δίκη - Η ανακοίνωση της οικογένειας Φύσσα

Χρυσή Αυγή: Ξεκινάει στο Εφετείο στις 15 Ιουνίου η δίκη - Η ανακοίνωση της οικογένειας Φύσσα
Στιγμιότυπο από τη δίκη σε πρώτο βαθμό INTIME/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Αναβιώνει στις 15 Ιουνίου στο Εφετείο Αθηνών η υπόθεση της «Χρυσής Αυγής» προκειμένου να δικαστούν σε δεύτερο βαθμό οι βουλευτές και στελέχη της για την εγκληματική οργάνωση.

Όπως έκαναν γνωστό σήμερα, Τετάρτη, οι συνήγοροι της οικογένειας του Παύλου Φύσσα η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 9:00 στην αίθουσα Τελετών του Εφετείου Αθηνών.

Σημειώνεται πως ενόψει της δίκης μεγάλο συλλαλητήριο προγραμματίζεται εκείνη την ημέρα έξω από το δικαστήριο (προσυγκέντρωση στις 8 π.μ. στο Μετρό Αμπελοκήπων) από πολιτικούς, συνδικαλιστικούς και κοινωνικούς φορείς.

Η ανακοίνωση της οικογένειας Φύσσα

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 9:00 στην αίθουσα Τελετών του Εφετείου Αθηνών ξεκινάει η δίκη σε δεύτερο βαθμό της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», στο πλαίσιο λειτουργίας της οποίας τελέστηκε, μεταξύ άλλων, και η ανθρωποκτονία του Παύλου Φύσσα. Η πρωτόδικη απόφαση, αποτέλεσμα πολυετούς και κοπιώδους εργασίας των παραγόντων της δίκης δικαίωσε τα θύματα αλλά και τις φωνές που επί σειρά ετών προειδοποιούσαν για τον εγκληματικό χαρακτήρα της ναζιστικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή».

Από μέρους μας, οι παριστάμενοι προς υποστήριξη της κατηγορίας καλούμαστε εκ νέου να εκθέσουμε ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων όλα εκείνα τα στοιχεία που αποδεικνύουν πλήρως τις παράνομες πράξεις των κατηγορουμένων, έχοντας την πεποίθηση ότι η πρωτόδικη απόφαση θα επικυρωθεί από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο.

Καλούμε και πάλι όσες και όσους διαπνέονται από δημοκρατικά και αντιφασιστικά αισθήματα, να στηρίξουν με την παρουσία τους και αυτή την μάχη.

Οι συνήγοροι της οικογένειας του Παύλου Φύσσα

Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος

Χρύσα Παπαδοπούλου

Ελευθερία Τομπατζόγλου

Αργύρης Συρίγος

Μαρίνα Δαλιάνη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ