ΕΛΛΑΔΑ

Οινόη: Ηγούμενος πυροβόλησε 45χρονο όταν του ζήτησε χρήματα για την δουλειά του στη μονή

Οινόη: Ηγούμενος πυροβόλησε 45χρονο όταν του ζήτησε χρήματα για την δουλειά του στη μονή
Ο 45χρονος είχε πάει στη μονή για να μονάσει για λίγες ημέρες και στο διάστημα αυτό, βοηθούσε στις εργασίες τους μοναχούς INTIME / ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε την Τετάρτη ηγούμενος μονής στην Οινόη ο οποίος πυροβόλησε 45χρονο άνδρα σε διαφωνία για τη δουλειά που είχε προσφέρει στη μονή.

Ο 45χρονος είχε πάει στη Μονή για να μονάσει για λίγες ημέρες και στο διάστημα αυτό, βοηθούσε στις εργασίες τους μοναχούς.

Λιγες μέρες μετά, αποφάσισε να πάει και να ζητήσει να πληρωθεί από τον ηγούμενο, ωστόσο εκείνος του απάντησε ότι στη Μονή δεν συνηθίζεται να πληρώνονται όσοι βοηθούν στις εργασίες. Πάντως, ο ηγούμενος, θέλησε να τον βοηθήσει δίνοντας του το ποσό των 170 ερυώ.

Στη συνέχεια ο 45χρονος έφυγε από τη μονή για να εμφανιστεί ξανά την περασμένη Δευτέρα μαζί με άλους δύο άνδρες. Όπως αναφέρει η τηλεόραση του star οι τρεις άνδρες άρχισαν να λογομαχούν με τον ηγούμενο και να προκαλούν φθορές με αποτέλεσμα να θυνθούν τα πνεύματα και ο ηγούμενος να πυροβολήσει τον 45χρονο στο δεξί μπράτσο.

Οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν στον ηγούμενο είναι αυτά της απειλής, εξίβρυσης, παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας και πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Και οι δύο κρατούνται στα πλαίσια του αυτοφώρου και πήραν αναβολή για να απολογηθούν την Παρασκευή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ