Μάλια: Βρετανός τουρίστας διώκεται για τον βιασμό της κόρης του
Ανανεώθηκε:
Μία υπόθεση βιασμού στα Μάλια της Κρήτης έχει προκαλέσει τον αποτροπιασμό της κοινής γνώμης, καθώς ένας 62χρονος Βρετανός τουρίστας φέρεται να βίασε την κόρη του.
Η υπόθεση απασχολεί το ΑΤ Χερσονήσου από την περασμένη Πέμπτη.
Εκείνη την ημέρα μια 34χρονη Βρετανίδα εμφανίστηκε στο Τμήμα δηλώνοντας, πως στην διάρκεια της νύχτας είχε υποστεί βιασμό από άγνωστο, σε παραλία της περιοχής.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ1, η καταγγέλλουσα το βράδυ που υπέστη βιασμό, διασκέδαζε σε μπαρ μαζί με τον πατέρα της.
Αργότερα όπως φαίνεται στο υλικό που συγκέντρωσε η ασυνομία από τα μαγαζιά της περιοχής, πατέρας και κόρη έφυγαν μαζί.
Σύμφωνα με το υλικό που έχει στα χέρια της η αστυνομία, και οι δύο ήταν σε κατάσταση μέθης.
Ο άνδρας στα βίντεο εμφανίζεται να φορά λευκά ρούχα, ενώ όπως είπε η 34χρονη, ο βιαστής της φορούσε λευκά ρούχα.
Καθώς ο βιασμός πιστοποιήθηκε ιατροδικαστικά, οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον 65χρονο πατέρα, ο οποίος αρνείται κάθε εμπλοκή λέγοντας ότι «ψάχνουν λάθος άνθρωπο», ενώ και η γυναίκα σε κατάσταση πλήρους έκπληξης εξακολουθεί να μην αναγνωρίζει τον πατέρα της ως βιαστή της.
Ωστόσο σε βάρος του 65χρονου ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό και θα προσαχθεί την Τρίτη στην Εισαγγελία Ηρακλείου.
Την απάντηση στο πρωτοφανές περιστατικό θα δώσουν τα αποτελέσματα της ανάλυσης DNA, καθώς έχει ληφθεί δείγμα και από τους δύο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ηράκλειο Κρήτης: Βρετανίδα τουρίστρια κατήγγειλε βιασμό από οδηγό ταξί - Συνελήφθη ο 28χρονος
Χαλκιδική: Ανθρωποκυνηγητό για 48χρονο που κατηγορείται ότι βίασε 22χρονη
SPONSORED
Επίδομα παιδιού: Πότε θα καταβληθούν τα 150 ευρώ - Ποιοι τα δικαιούνται
01:00
«Προσωπικός Βοηθός»: Χρηματοδότηση 34,8 εκατ. ευρώ μέσω ΕΣΠΑ
00:30
Η Europol συνέλαβε δύο από τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς της Ευρώπης
23:57
Η Άστον Βίλα «διέλυσε» τη Φράιμπουργκ στον τελικό του Europa League και σήκωσε το τρόπαιο
23:52