Χαλκιδική: Τροχαίο δυστύχημα με έναν 18χρονο νεκρό - Τραυματίστηκε ο φίλος του
Ανανεώθηκε:
Ένας 18χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο ενώ ο φίλος του τραυματίστηκε, όταν η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, στο 75ο χλμ της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Ιερισσού, στη Χαλκιδική.
Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη στις 7.20 το πρωί, ενώ χρειάστηκε και η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αρναίας που ανέσυρε νεκρό τον 18χρονο.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο άτυχος νεαρός, αλβανικής καταγωγής, επέβαινε ως συνεπιβάτης στη δίκυκλη μηχανή, με οδηγό τον επίσης 18 ετών φίλο του (Έλληνας).
Ο δεύτερος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής. Διαπιστώθηκε ότι στερείται της σχετικής άδειας οδήγησης. Οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος ερευνώνται.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Νεκρός 43χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ενώ περπατούσε
Θανατηφόρο τροχαίο στην Αττική οδό: Οι πρώτες εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος
Σε ποιους κλάδους επεκτείνεται η ψηφιακή κάρτα εργασίας από 16 Νοεμβρίου
06:00
«Κόκκινα δάνεια»: Τι αλλάζει για τους δανειολήπτες με τη νέα ρύθμιση
05:00
Δημόσιο: Αναλυτικά οι τομείς που θα γίνουν οι 20.000 προσλήψεις στο δημόσιο το 2027
04:00
Συντάξεις Νοεμβρίου: Αναλυτικά οι ημερομηνίες - Ποιοι θα πάρουν την ενίσχυση των 400 ευρώ
03:00