Από τα φαρμακεία του ΕΣΥ η προμήθεια των αντιικών φαρμάκων σήμερα
Ανανεώθηκε:
Από τα φαρμακεία των Νοσοκομείων του Ε.Σ.Υ. θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος 13 Ιουνίου, η προμήθεια των αντιικών φαρμάκων.
Το Υπουργείο Υγείας, με την υποστήριξη των νοσοκομειακών φαρμακοποιών έχει μεριμνήσει για την απρόσκοπτη πρόσβαση των ασθενών με Covid-19 στις θεραπείες αντιικών χαπιών τις ημέρες των αργιών - εφόσον αυτό κρίνεται αναγκαίο από το γιατρό τους
Επισυνάπτεται σχετικός πίνακας με τα σημεία παραλαβής των αντιικών θεραπειών ανά την Επικράτεια καθώς και τηλέφωνα επικοινωνίας των φαρμακείων.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η έγκριση της αντιικής αγωγής Covid-19 από την αρμόδια Επιτροπή και στη συνέχεια η συνταγογράφηση της αγωγής από τον θεράποντα ιατρό.
Η αντιική αγωγή Covid-19 μπορεί να παραλαμβάνεται από συγγενή ή φίλο/φίλη του ασθενούς, κατά τις ώρες παραλαβής που έχουν οριστεί, με μόνη την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας του/της παραλαμβάνοντος/ουσας, το ΑΜΚΑ του ασθενούς και τον αριθμό της συνταγής.
Να σημειωθεί, ότι για την είσοδο στα φαρμακεία των Νοσοκομείων του ΕΣΥ δεν είναι απαραίτητο Rapid test, είναι απαραίτητη φυσικά η χρήση προστατευτικής μάσκας.
Airbus και ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ επενδύουν στην άμυνα και στο διάστημα - Υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας
11:20
Βόρεια Κορέα: Σημαντικές αυξήσεις στον αριθμό εκτελέσεων μετά την πανδημία της Covid-19
11:15
Την αντικαταβολή στην ψηφιακή εποχή θέλει να φέρει η Scan & Pay
11:13
Ο πόλεμος στο Ιράν αποτελεί ένα ακόμη πλήγμα για τα υποσιτισμένα παιδιά στη Σομαλία
11:04