Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων σήμερα
Δεν συνεχίζει προς το παρόν τις κινητοποιήσεις της η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ).
Η Διοίκησή της ΠΝΟ, συνήλθε χθες Δευτέρα προκειμένου να εκτιμήσει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μετά και την ψήφιση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό, αποφάσισε ότι η απεργία της «ναι μεν λήγει αύριο Τρίτη στις 06.00 το πρωί, πλην όμως ο αγώνας συνεχίζεται και οι σημαίες δεν υποστέλλονται».
«Τα προβλήματα όχι μόνον δεν επιλύθηκαν με την ψήφιση του νομοσχεδίου, αλλά αντίθετα γιγαντώθηκαν» υποστηρίζει η ΠΝΟ, που «προειδοποιεί τους υπευθύνους ότι ο αγώνας σαφώς και δε σταμάτησε».
Στην ανακοίνωση η ΠΝΟ σημειώνει:
«Μέχρι τότε οργανωνόμαστε και προετοιμαζόμαστε για την ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία του αγώνα» αναφέρει η ΠΝΟ, που ευχαριστεί τους ναυτεργάτες «οι οποίοι μαζικά, αγωνιστικά και δυναμικά ύψωσαν το ανάστημά τους, συσπειρωμένοι γύρω από τη Διοίκηση της Ομοσπονδίας για την επιτυχία της απεργιακής μας κινητοποίησης», τα λοιπά σωματεία που συγχρονίστηκαν με την απεργία της ΠΝΟ «και κυρίως το επιβατικό κοινό για την πλήρη κατανόησή του στον δίκαιο αγώνα μας».
Γιατί η Γυάρος είναι από τα σημαντικότερα «hotspots» βιοποικιλότητας της Μεσογείου
20:29
ΗΠΑ και Ιράν θέτουν τις κόκκινες γραμμές: Πυρηνικά, Ορμούζ και Λίβανος τα όρια της διαπραγμάτευσης
20:25
Κλείνουν δρόμοι σε Αθήνα και Καλλιθέα για το Nostos Run - Πού απαγορεύεται η κυκλοφορία
20:21
Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός: Ξεκινά η απομάκρυνση 11.000 εγκλωβισμένων ναυτικών από το Ορμούζ
20:12