Πύργος Ηλείας: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας σε παραλία
Ανανεώθηκε:
Ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός στην παραλία του Αγίου Ηλία στον Πύργο το απόγευμα της Κυριακής, 12 Ιουνίου. Ο άτυχος άνδρας έφερε τραύματα στο σώμα του.
Ο 45χρόνος εντοπίστηκε στην τοποθεσία Λουκατέικα από περαστικούς.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο άνδρας, που ήταν κάτοικος Αμαλιάδας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στα βράχια, με το κεφάλι μέσα στη θάλασσα ενώ έφερε και τραύματα που του είχαν προκαλέσει αιμορραγία.
Στο σημείο κλήθηκε άμεσα σταθμός του ΕΚΑΒ που επιβεβαίωσε τον θάνατο του, ενώ την σορό του άτυχου άνδρα αναγνώρισε και η αδερφή του.
Τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, ωστόσο μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας περπατούσε στα βράχια και ενδεχομένως να γλίστρησε, να χτύπησε στο κεφάλι και να κατέληξε.
Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews μια ημέρα πριν είχε δηλωθεί η εξαφάνιση του 45χρονου από την Κουρούτα, ενώ την προανάκριση για το συμβάν διενεργούν το Λιμεναρχείο Κατάκολου και Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου.
Το σημείο που εντοπίστηκε η σορός έχει αποκλειστεί μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τραγωδία στην Αγριά Βόλου: Εντοπίστηκε σορός ηλικιωμένης στη θάλασσα
Πειραιάς: Φυλάκιση ενός έτους στη μητέρα της 5χρονης που βρέθηκε στη θάλασσα
Ικαρία: Άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από δύσβατο σημείο
19:21
Τροχαίο στο Δερβένι Θεσσαλονίκης: Σε σοβαρή κατάσταση οδηγός μηχανής
19:09
Τραμπ για τον δράστη της ένοπλης επίθεσης: Είχε γράψει ένα «πολύ αντιχριστιανικό» μανιφέστο
18:57
Ισραήλ: Koινή εκλογική κάθοδο αποφάσισαν o Ναφτάλι Μπένετ και ο Γιαΐρ Λαπίντ
18:45