ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος 22χρονης στην Κομοτηνή: Αναζητούν απαντήσεις στο smartwatch της αθλήτριας

Θάνατος 22χρονης στην Κομοτηνή: Αναζητούν απαντήσεις στο smartwatch της αθλήτριας
Η άτυχη 22χρονη εντοπίστηκε από πολίτη ΑΠΕ/ ΜΠΕ (Φωτογραφία αρχείου)

Τις συνθήκες του θανάτου κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η 22χρονη αθλήτρια στο γήπεδο στίβου της Πανεπιστημιούπολης στην Κομοτηνή, καλούνται να ερευνήσουν οι αστυνομικές αρχές της περιοχής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εκτιμάται ότι κείτονταν νεκρή για αρκετή ώρα προτού εντοπιστεί.

Στις κυκλικές διαδρομές του στίβου του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, την εντόπισε πεσμένη στο ταρτάν, λίγο πριν τις επτά το απόγευμα της Τρίτης, πολίτης ο οποίος πήγε να αθληθεί.

Στην έκκλησή του για βοήθεια ανταποκρίθηκε άμεσα ο γιατρός που βρισκόταν πλησίον του γηπέδου, ενώ ταυτόχρονα κλήθηκε και το ΕΚΑΒ.

Η φοιτήτρια του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής ήταν μέλος της Χανιώτικης ομάδας Θησέας, από την οποία δεν είχε πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα στον τόπο διαμονής της την Κρήτη, αν και υπήρχαν αρχικά τέτοιες σκέψεις, σύμφωνα με το cretalive.gr.

Οι συνθήκες θανάτου της άτυχης κοπέλας αλλά και το αν η ξαφνική νεροποντή την ώρα της προπόνησης του κοριτσιού πιθανότατα να έπαιξε ρόλο στην τραγική εξέλιξη γεγονός που αποτελούν αντικείμενο διερεύνησης από τις Αρχές.

Πολύτιμο «εργαλείο» της έρευνας εκτιμάται πως είναι το smartwatch που φορούσε η κοπέλα και το οποίο κατέγραφε τους χρόνους αλλά και τους παλμούς της.

Επίσης, σημαντικές πληροφορίες αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας και νεκροτομής που ήδη έχει παραγγελθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.

Ο τελευταίος αγώνας στον οποίο είχε λάβει μέρος η άτυχη σπρίντερ είχε πραγματοποιηθεί στις 30 Απριλίου υπό τη διοργάνωση του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης και η Γεωργία είχε αγωνιστεί στα 100μ., άλμα σε μήκος, σκυταλοδρομία 4Χ100.

H άτυχη φοιτήτρια της σχολής ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, φοιτούσε στο τρίτο έτος.

Όταν εντοπίστηκε, μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ