ΕΛΛΑΔΑ

Μπαράζ εμπρησμών τη νύχτα στην Αθήνα – Καταστράφηκαν οκτώ αυτοκίνητα πολιτών

Μπαράζ εμπρησμών τη νύχτα στην Αθήνα – Καταστράφηκαν οκτώ αυτοκίνητα πολιτών
Φωτογραφία αρχείου INTIME

Μπαράζ καταδρομικών επιθέσεων και μάλιστα σε αυτοκίνητα ανυποψίαστων πολιτών στην Καισαριανή έγινε τη νύχτα από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Συντονισμένα, οι εμπρηστές χτύπησαν σε δύο δρόμους, πυρπολώντας 8 αυτοκίνητα, ανάμεσά τους, σύμφωνα με πληροφορίες, κι ένα αυτοκίνητο αστυνομικού.

Οι δράστες ξεκίνησαν το καταστροφικό τους έργο από την οδό Κλαζομενών όπου έβαλαν φωτιά σε έξι ΙΧ αυτοκίνητα και συνέχισαν στην οδό Τσάφου, όπου έκαψαν δύο ακόμη αυτοκίνητα.

Οι πυροσβέστες που ειδοποιήθηκαν από τους γείτονες, οι οποίοι έβλεπαν τις περιουσίες ανθρώπων να καταστρέφονται, έσβησαν τις φλόγες από τα ΙΧ και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Με την υπόθεση θα ασχοληθεί το Τμήμα της Κρατικής και οι πρώτες εκτιμήσεις των Αρχών κάνουν λόγο για άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, που το τελευταίο διάστημα έχουν πυκνώσει τις επιθέσεις τους, ως συμπαράσταση σε καταδικασμένο που κάνει απεργία πείνας.

Μάλιστα, πριν από τρεις ημέρες, καλούσαν με κείμενό τους σε γνωστό site του αντιεξουσιαστικού χώρου σε μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων, ενώ όπως φαίνεται, από τις επιθέσεις δεν εξαιρούνται και πολίτες, που βλέπουν τις περιουσίες τους να χάνονται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ