Ακέφαλο πτώμα στη Θεσσαλονίκη: Ένα τατουάζ μπορεί να οδηγήσει στην ταυτοποίησή του
Ανανεώθηκε:
Άγνωστη είναι η ταυτότητα του ακέφαλου πτώματος που εντοπίστηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί της Κυριακής στη θαλάσσια περιοχή του Καλοχωρίου Θεσσαλονίκης.
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης αναζητά πληροφορίες με τις βάση τις οποίες θα μπορέσει να ταυτοποιήσει τη σορό.
Το πτώμα ανήκει άνδρα απροσδιόριστης ηλικίας, είναι σε προχωρημένη σήψη, ενώ επιπλέον είναι ακρωτηριασμένο, καθώς λείπει το κεφάλι και τα κάτω άκρα του.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματοςη σορός φέρει τατουάζ στο εσωτερικό μέρος του αριστερά μπράτσου, που απεικονίζει ένα βέλος περίπου δέκα εκατοστών, πάνω στο οποίο αναγράφεται με καλλιγραφικούς χαρακτήρες η λέξη «sara» ή «sava» και καλεί τους πολίτες που γνωρίζουν κάτι για το άτομο που περιγράφεται ή έχουν αγνοούμενο άτομο με παρόμοια χαρακτηριστικά, να τηλεφωνήσουν οποιαδήποτε ώρα του 24ωρου στο Γραφείο Ανάκρισης του Κεντρικού Λιμεναρχείου στο τηλέφωνο 2313325800.
Η σορός φυλάσσεται σε νεκροθάλαμο Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, το πτώμα εντόπισε ένας ψαράς τις πρωινές ώρες της Κυριακής, στη θαλάσσια περιοχή του Καλοχωρίου, προς τη Χαλάστρα.
Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Λιμενικού Σώματος για τη συλλογή στοιχείων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε ακέφαλο πτώμα στη θάλασσα
Καλλιάνος στο CNN Greece: Σαββατοκύριακο βροχών και ψυχρή εισβολή με χιόνια από Δευτέρα
15:18
Ελεύθεροι οι δύο Ρώσοι από το πλήρωμα του πετρελαιοφόρου που συνέλαβαν οι ΗΠΑ στον Ατλαντικό, λέει η Ρωσία
15:15
Δημογλίδου: Σχηματίστηκε δικογραφία κατά αγροτών στη Νεμέα που έκλεισαν ξαφνικά την εθνική οδό (vid)
15:05
Πάτρα: Παραδόθηκε και ο τρίτος δράστης για τον θανατηφόρο ξυλοδαρμό του 30χρονου
14:55