Χαλκιδική: Νεκρός βρέθηκε 53χρονος στη θάλασσα της Σιθωνίας
Ανανεώθηκε:
Τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση ενός 53χρονου από το Ασβεστοχώρι της Θεσσαλονίκης καθώς εντοπίστηκε νεκρός στη θάλασσα της Σιθωνίας.
Τα ίχνη του 53χρονου χάθηκαν την Παρασκευή και το πρωί του Σαββάτου ο γιος του μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Πυλαίας–Χορτιάτη προκειμένου να δηλώσει την εξαφάνισή του.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό του ξεκίνησαν αμέσως και το βράδυ του Σαββάτου, το Λιμενικό Σώμα εντόπισε τη σορό του μέσα στη θάλασσα, στην περιοχή της Ακτής Ζωγράφου στη Σιθωνία.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του θανάτου του διενεργεί το Λιμεναρχείου Ιερισσού.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, ο άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στη θάλασσα, σε απόσταση 10-15 μέτρων από την ακτή.
Πάνω του υπήρχε ένα σάκος πλάτης γεμάτος με πέτρες, ενώ το αυτοκίνητό του ήταν παρκαρισμένο σε σημείο πλησίον της ακτής.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ακέφαλο πτώμα στη Θεσσαλονίκη: Ένα τατουάζ μπορεί να οδηγήσει στην ταυτοποίησή του
Θρίλερ στην Αίγινα: Βρέθηκε σορός άνδρα στη θάλασσα
Αντίπαρος: Βρέθηκε σορός σε κατάσταση μουμιοποίησης σε παραλία
Δημοσκόπηση Pulse: Ψηφίζουν... ελπίδα και σιγουριά - Προβάδισμα για τη ΝΔ, στάσιμο το ΠΑΣΟΚ
21:14
Απειλή για βόμβα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας έξω από ιδιωτικό κολέγιο
21:10
Η Πολωνία θα εγκαταστήσει νάρκες στα σύνορα με Ρωσία - Σκέψεις για εξαγωγή στην Ουκρανία
21:05
Παπαστεργίου: Τo AI Factory Pharos σηματοδοτεί την επόμενη μέρα της Ελλάδας στην εποχή της ΤΝ
20:57