ΕΛΛΑΔΑ

Σύγχρονο Κωσταλέξι στη Λάρισα: «Μιλούσε τη δική της γλώσσα, είναι αγρίμι» λέει η θεία της 51χρονης

Σύγχρονο Κωσταλέξι στη Λάρισα: «Μιλούσε τη δική της γλώσσα, είναι αγρίμι» λέει η θεία της 51χρονης
Καταγγέλλεται πως η αστυνομία είχε έρθει στο παρελθόν για τρεις φορές για άλλο λόγο και ενημερώθηκε για το δράμα του εγκλεισμού της γυναίκας Intime

Αίσθηση και ερωτήματα προκαλεί η αποκάλυψη της υπόθεσης 51χρονης γυναίκας στη Λάρισα, η οποία είχε να βγει από το σπίτι της για σχεδόν μισό αιώνα.

Σταδιακά ανοίγουν τα στόματα, και καταγγέλλεται πως η αστυνομία είχε επισκεφτεί για άλλο λόγο το σπίτι στο παρελθόν και μάλιστα τρεις φορές και είχε ενημερωθεί για το δράμα της γυναίκας.

Ωστόσο, δεν υπήρξε, πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κάποια παρέμβαση.

Η κατάσταση που βίωνε για δεκαετίες ήταν ασύλληπτη, με την 51χρονη να «μιλά μόνο τη δική της γλώσσα» και να συμπεριφέρεται σαν «ένα παιδί φοβισμένο, ένα αγρίμι», όπως δήλωσε θεία της στον ΑΝΤ1.

«Mε έβριζε και με εκβίαζε η μάνα γιατί ήθελα να την καταγγείλω»

Συγγενής που διαμένει στο ισόγειο της διπλοκατοικίας, μιλώντας στο onlarissa.gr, σημειώνει ότι γνώριζε για το περιστατικό και εκείνη και πολλοί συγγενείς που επισκέπτονταν την οικογένεια, όμως η μάνα δεν επέτρεπε σε κανέναν να αποκαλύψουν την κατάσταση ή να κάνουν το παραμικρό.

Η συγγενής τονίζει χαρακτηριστικά:

«Μέχρι που ζούσε ο κουνιάδος μου πριν 20 χρόνια το κορίτσι ήταν καλά αλλά όχι και πολύ, δεν μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς. Όμως αν είχε επαφή με κόσμο θα ήταν καλύτερα. Μετά τον θάνατο του κουνιάδου μου, το παιδί δεν έβγαινε καθόλου έξω.

Η ίδια συμπλήρωσε πως είχε πει στην μητέρα της οικογένειας ότι θα την καταγγείλει και πως έπρεπε να βγάλει το παιδί έξω.

«Εκείνη με έβριζε μόλις της το έλεγα και με εκβίαζε. Το παιδί είχε πάει μόνο σε τρεις τάξεις σχολείο. Πήγαμε με την γειτόνισσα να το καταγγείλουμε κάποια στιγμή, η αστυνομία ήρθε αρκετές φορές εδώ, ήξερε για το περιστατικό. Όμως εκείνη με έβριζε. Μας έλεγε ότι το ίδιο το κορίτσι δεν ήθελε να βγει έξω και να έρθει σε επαφή με κόσμο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ